【證據喺度呀你老味!】乜撚野攬鈔巴?捉完前線鬼,就捉國際線鬼,捉撚完未姐?

1001 回覆
6430 Like 154 Dislike
冇質疑過攬炒巴 點都撐佢。
我從來都無懷疑過攬炒巴
大家預咗發展落去一定有熱狗出現架啦 對家與天鬥與地鬥鬥足幾十年 香港人政治道行仍然係bb班 未來更加多分化滲透師
其實由早排波台狗出嚟續個咬已經知班友係有系統搞亂成個戰線
係無人去反佢地,有花生就食
基爾就屈人地交友食女,攬炒巴就被人屈呃錢
從來唔認為要將所有證據拎出嚟,一開始大家都話要靜靜地做,依家見啲波台狗出嚟亂咬人,大家就靜靜地食花生睇戲
啱㗎啦,留一句華人基因就係會內鬥
付出咗咁多,手足都係俾人屌到變地底泥
唔洗理班五毛
唔洗理d 5毛,支持
你on9架 出左樣等於一定要比證據你睇?
而家要自證清白架?你邊撚個呀?屌你老母
波台成日笑cctoy炒車 唔係好撚醒嘅咩
bam鳩呢條撚樣Account啦
班五毛講既野唔好放係心到啦 唔好咁認真覆佢地
大字係有道理啲嘅。
做咩改名呀
支持攬炒巴!攬炒巴好靚仔🥰🥰🥰

屌你班連登5毛撚屌 一撚二個用閪皮諗野?
攬炒係為左香港而流亡海外, 係流亡

洗唔撚洗出IG po story? 收皮啦 五毛!
我求下你unblock我
唔洗咁上心 連登多5毛
支持攬炒巴
手足冷靜,出post屌你個堆全部出名既5毛PR ac,基本上無咩人理佢地。
支持你攬炒巴
唔好俾d濕9影響到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞