自從有「試當真」 我無再睇「微辣」

279 回覆
4041 Like 94 Dislike
悶到仆街又唔好笑
提前睇大陸人玩擦邊球,會覺得佢地好犀利。如今xg已經到了同樣嘅狀態了
試當真 真係好笑過微爛好多
認同豪哥講法
微辣有rachel
有無試當真都無睇微辣
口裏說反 身體就係咁J微辣啲女藝人 你哋愈反微辣就做得愈大 繼續囉 唔夠喎 日日開post追擊先係
豪哥早晨
試當真下下D 片都咁高質, 出片量又咁大
好快榨乾編劇
豪哥你地算唔算係第一個拍片屌返觀眾既youtuber?
不過班受眾仲柒下柒下咁xx都冇人講
唔講唔開心既問題啦
你我都知如果唔係你對答點會咁精警
單係睇對話都知你真係諗唔少野

最後個個問題你如果唔覺出奇就OK啦
因為連登係勁撚煩既地方
你係一個話支持A既地方講唔支持B你心思咁細密都知咩事啦
不過試當真有D片係鳩鳩地睇完覺浪費左時間
有D片就OK
但如果話全部都正真係太假啦
好7煩
你地班打手係咪要日日都開到po上熱門先得
喂,停下啦知你地威啦on9
開po開到有幾十萬人follow啦煩閪
我就係睇完試當真變五毛。鍾共請我做5五毛嘅
藍channel自然多五毛pr推上熱門
可惜 views 數始終都係微辣多啲,一集大排檔起碼3,40萬 views
十年前 umovies 食字抽水 gag
填鴨式教育係學完知識活用唔到,但係條友連質數都唔識係直頭用唔到唔係活用唔到咁都有得死撐睇嚟你都冇乜質素
咁樣講啦 微辣係垃圾好未
不過用識唔識質數呢樣野黎攻擊人一樣垃圾
本身個Topic二元比較就夠戇鳩
望到你班柒頭舉嘅例子更不堪

Btw CA姐世一
唉仆街啦 路都唔撚識行
係阿修認真 有演員修養 豪腎只係得搞笑人修養

btw我啱啱又睇多次個live 修哥同四哥好啱嘴型

聽佢地講野好似自己又學多咗嘢 雖然佢地都係“扮脫俗”
越嫩越好
唔滿意呀 隻揪囉 吓 我打死你都仲得呀 即時落去買
腎仔d戲真係好撚正
微辣初時睇咪好似幾好笑,睇得多就黎黎去去都係個啲,睇完好似無睇咁
試當真睇完可以慢慢回味
豪哥加油!
最緊要越亂越好
遊學修好撚悶
豪哥同賢仔好睇好多
再見豬豬睇唔明都算,拍埋孫文都係奶共?😂😂

唔想睇十集,就睇白票兵嘅導賞啦

https://youtu.be/qrLx8TksWKk
試當真先開咗一個月 微辣都幾年啦
遲早爬佢地頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞