自從有「試當真」 我無再睇「微辣」

279 回覆
4041 Like 94 Dislike
豪哥 周圍都係
有冇試當真都唔會睇微辣啦屌你老母
呢個post咪一樣好多吹奏試當真踩其他channel
利申:試當真fan
豪仔收手啦
豪哥,幾時再出新片。
以事論事 唔識質數有咩問題?
777夠唔識用八達通/買廁紙 但佢全港最大喎
自從有左試當真 我所有活動都無做 番工 食飯都無
淨係睇試當真 每條片都loop 一次
有無link睇下
無知無問題呀 但唔好衝出黎柒呀嘛
好似柒婆呢d咪黑人憎囉
成就同學識不嬲唔一定成正比
個世界本來就咁唔公平
用政府口罩
你覺得唔識質數有咩問題其實已經係一個問題啦...
證明佢好打極都有限 不睇也罷...
未有試當真咪睇「之前」嘅Captv囉
未有試當真咪睇金剛crew囉
以上2個一樣係由佢地主理(好似係)

菠蘿腸咪又係之前佢地係Captv時代嘅產物

我覺得佢地就好似啲畫家咁,在生時啲作品冇人識冇人理(菠蘿腸)到死左之後啲作品先出名(菠蘿腸)

到而家一句「咁大件事冇人講」先令到咁多人去留意佢地而家嘅channel。其實之前果啲都好高汁

Btw有冇人知點解Captv會由另一班人接手

利申:係豪哥哥
如果Jackie & Creamy 都喺到就好
兒登係咁,微辣間野成百個伙記,得幾個係藍就成間公司都定義為藍
入面黃到出汁嗰啲佢地又扮睇唔到
咁只係個世界嘅填鴨式教育令你認為
識質數係理所當然 到出黎社會對住個現實
曾經只係幫你換取分數嘅好多所謂知識實情關你咩事
係連登
父母係藍,子女都自動柒藍
可以親身試下 一定大把"微辣粉丝"招呼你
Jackie去左好多波果到拍啊麻

Creamy啲表情好搞笑

https://youtu.be/FrqqZ9m46og
但係佢個節目係知識問答大賽喎
你越講越遠
一班無知識既人玩問題大賽已經係一個笑話啦...
一定識就唔叫綜藝節目啦
佢地不嬲都唔係sell高學識又有咩問題?
佢地就係想引觀眾笑嘛
佢地又唔係覺得自己好醒,加蔥都成日自嘲自己d英文廢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞