想講馮允謙Jay Fung係好野黎

1001 回覆
2289 Like 94 Dislike
冷靜d la
講緊佢老細好撚藍
同陳健安都係寰亞有咩關係
佢兩個都寰亞,咪即係老細係林建岳
但陳健安起碼可以明示暗示表態都仲有得出歌出碟即係冇事啦
睇chill club
佢首新歌幾好聽
英皇鍾意收有Potential嘅歌手但係唔谷
早入個班就真係似family,公司義無反顧地幫...容祖兒,twins,Kenny.....呢炸應該都一世唔會離開萬皇。但到後期鍾舒漫開始,基本上都無乜人留得低加紅到,除非撈戲劇,e.g, 陳家樂,衛詩雅
自己收埋好野唔捧咪冇威脅
不嬲buy佢近年最成功將cantonpop同Western vibes融合既香港歌手
佢唱r&b同groovy野都正
除左樓豬講左果啲另外推介:worth the mess,年月匆匆,那是純粹的
其實關tvb事
當年完咗巨聲同mag一樣簽兩邊約
一邊tvb 一邊英皇
tvb個約長過英皇一兩年左右
唔續約之後唔比嘢佢做 又唔比佢自己出去接job
https://youtu.be/AgoUTPFNZuQ
新一代男歌手佢最正
佢唔同啦
入蛋嗰陣已經係well established嘅歌手,唔似Jay Mag呢啲啱啱出道,簽佢返嚟就馬上力捧做一哥,成間公司圍住佢轉咁滯,自然所有人都痴埋去
啱呀!同埋無記錯佢係俾容祖兒說過去
越來越正

TVB英皇害撚死人
後知後覺好好聽
Alma靚到
Ching識貨
detour隻碟啲歌好正
再講遠啲, 何韻詩未獨立自己搞音樂品牌之前,
佢老細都係林建岳,而當時佢都已經成日表態
咁又唔同
當年同今日點比
近排係咁loop白金漢同地球上的人
希望今年會有新歌!食住2020個勢
同牙醫一樣,把聲冇乜記憶點,可能要係唱腔方面諗諗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞