想講馮允謙Jay Fung係好野黎

1001 回覆
2289 Like 94 Dislike
呢個reply真係加哂分
個人最鍾意尋找白金漢
之後就係呢首
https://youtu.be/GmAO0HBqAQM
好正呢首
佢d舊歌都好正
jaybb好charm 啲歌好正
Push

我都係聽得愛斯基摩人之吻最多
之前睇港台31睇有睇過重播嗰個節目 有Edward chan一齊
睇嗰陣仲要唔知幾耐冇出歌 好驚佢最後會放棄
最多都係loop返蛋記啲歌懷念下
隔咗幾個月之後出聲音導航已經好開心 知佢冇放棄
今年兩隻碟真係知冇聽錯 正到癲
Btw 早排去信和想買detour 間間舖都話冇馮允謙
食屎啦
CD Warehouse啦實有
我都係聽得愛斯基摩人最多!
無哂係咪姐係好事?
因為賣哂
真,睇吒叱都feel到,
一落台即刻攬住個兄弟

https://www.instagram.com/p/CJkQaBpAGMX/?igshid=ny2mtz79tn2e
A New Day曲風好鍾意

有冇類似既歌可以推介? 中英日都得
好嘢終於有po講Jay Fung
利申由巨聲3佢唱I’m your已經留意佢
不過自己中間轉咗台聽kpop
無聽廣東歌好多年
直到上年Eason推介咗佢隻地球來的人
一聽即愛上
搵返佢轉咗會呢兩年嘅歌黎聽
呢半年黎長期loop住
叱吒最男同最歌都係投佢
(但係十幾已經foul咗出黎
1月1本來無諗住睇叱吒
後來諗下佢可能有得攞金/銀所以先去Viu睇轉播
好彩都不負所望攞到3個大奬
但係佢YouTube d view 同Spotify 啲rating 都好差
希望叱咤之後可以有更多人識佢
今年成績可以再好啲
唔覺得佢唱得好
利申單純個人意見
你返去聽返鳩拍豪啦
仲好聽
我話Jay Fung係公仔面唔係法國菜
你唔使比舊屎我食掛?
唉 係咁佢形象太乖
所以好多人聽完都係一句「好聽」就無左件事
但我真係好鍾意佢好想多啲人留意佢
佢youtube的view數真係低得離譜
我都係睇完叱咤同樓主推介先聽多咗佢啲歌,完全唔明點解可以咁少views
而家整咗個YouTube playlist每日喺公司聽佢啲歌
我無論係spotify定moov我都係聽佢d歌
呢首真心正,當年就係比呢首吸引住
仲諗住放呢首上泥, 好在有人放左,因為個view 同like實在太少 ,合理咩

催淚
佢真係滄海遺珠好希望佢會紅到
可惜佢老細藍到黑
分分鐘影響佢d作品

地球來的人好撚正
陳健安夠係寰亞啦
Dancing in the rain 英文版好啱呢幾日聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞