姜濤勇奪2020年叱叱903「我最喜愛男歌手」大獎打破歷屆最年輕紀錄!

579 回覆
327 Like 437 Dislike
其實講真
依家香港實力派歌手係無一個曝光嘅渠道
Chill club個啲係音樂節目
但好難搵一啲本來唔係佢哋粉絲嘅人鐘意佢哋
只要有個program令到實力派歌手有曝光就好可以
咁係嘅 但我睇唔過眼班人日鳩日喺度情緒勒索 佢哋鍾意嘅偶像就要逼人認同喺香港嘅「樂壇未來」完全係污辱左為樂壇付出嘅音樂人
佢都叫唱到屎咁關智斌陳伯莫文蔚嗰啲出道咁多年嘅可以去死 走音走到想mute
彭玲
剩係睇今日同場kenny
出道咁多年唱成點
鬥課金 買電話卡投票 同行動力
無咩好講 認老囉 無論係自己同鍾意嘅歌手都老了
但我想問下Gin Lee係咪比較冷門
我幾鍾意佢但佢一個獎都拎唔到
對唔住,就當我bias都好,連登仔係咁
事實嗰三個都係垃圾 但穩定嘅有林家謙 竟然冇
小明 Gin Lee 呢...
課金嘅話最組唔會輸啦 唔好咁肉酸
佢哋响隔離POST 笑莫文蔚添
咁要乜人唱先叫幫到廣東歌呀
人哋莫文蔚响台灣幾紅幾大粒
一月一呢啲日子求其上大陸一個節目都搵唔少
都肯返黎香港幫商台唱咁耐, 好唔話得啦
又要屌

姜濤攞獎, 我就覺得好過上年玩膠俾古天樂啦
話要有唱功先攞得, 古天樂又真係好好唱功囉
香港2020已經夠衰,估唔到2021第一日已經折墮到咁.....
同問
睇到懷疑自己嘅tastes
好多歌都唔識 撐嗰啲又無晒影
今年冇啫,前幾年都有
主要係因為今年啲歌出得比較遲,同咪公司啲資源拎曬嚟谷AGA
係掛,唔撚識佢啦,過哂氣
不嬲係咁架啦 韓國女團米又係四代玩哂 二代死哂
森美:"民意往往令人意外 但你意外嘅時候又會唔會諗下係咪自己唔夠認識呢個世界呢"
請以唔識為榮的人思量一下
你想講邊位
彭羚收咗山好耐喇喎
佢首香煙完勝aga今年所有歌
我冇留意香港idol有咩人
但你有冇搵到一個好過佢既人先
幸福門同香煙
出得遲係咪今屆同下屆都唔會有份拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞