姜濤勇奪2020年叱叱903「我最喜愛男歌手」大獎打破歷屆最年輕紀錄!

579 回覆
327 Like 437 Dislike
好撚心你啦
又唔係全部獎比mirror攞曬
係到吹到樂壇幾唔掂

唔撚識欣賞唔緊要
尊重下啦 點樣食屎呀
靚仔唔得 跳唱組合唔得
唔啱你口味就發晒老皮
實至名歸!
唱得好過kenny 十條街
佢哋會串鳩你女歌手咪冇份
濕鳩姜狗唱撚到成Pat屎咁 就係因為viutv想捧嘅人所以有得攞獎?屌你老味學撚埋晒大台啲衰嘢
俾返啲真係玩音樂嘅人攞啦 姜狗死返去玩抖音咪好地地 屌你老味 係要出嚟騎劫

咪撚再同我講 乜撚嘢支持本地 情緒勒索 你老味林家謙唔撚係本地?問心姜狗嘅歌有幾多人係真係因為佢嘅歌聲/音樂而鍾意?咪又係成班腦殘c9 臭閪小窄穴鍾意呢啲基佬

香港沒有樂壇只有娛樂圈到到2021都仲係講得咁啱

根本就係劣幣驅逐良幣 你知唔知香港人等一個高質音樂人等咗幾撚耐?點撚解成日都要搞到娛樂圈靠關係咁政治化咁?唔係話幫住林家謙 但係好過姜狗真係大把選擇
造星3 冠軍 咪同呢個一樣
你地自己投 自己受
多咗個電視台差好遠
TVB近年縮皮之後 全部新人都係得網絡宣傳 入屋能力大減 極難造星
就算Aga呢啲百萬views常客 喺街坊群體都未build到有知名度
Viu嚟得及時 先唔講TVB山寨一個聲夢
但有競爭就有noise 自然會有盈利 就算fans互屌都係好事嚟 證明仲有人care
第一次聽佢唱歌,我覺得唔差
牙醫呢 家謙呢
輸投票真係冇野講喎!
你有冇叫多啲朋友投林家謙呀?
但你有冇朋友?
講真淨係講首歌都已經爭好遠...完全係弱智豆音歌

坤狗至少歌手水準 呢條仆街完全係唱K咁
英皇栽培17年

走音走到要數下有幾多隻字無走
一個中三都唔掂走去讀青年學院既MK仔,拎男歌手獎,連登仔點諗,唉,只可以講世界變
其實睇返商台youtube啲重溫片段既view數就知姜濤啲fans係唔講得笑
仲多過rubberband同林二汶加埋
造星3上個禮拜係咁屌雲姨冇三甲

明明二十強到live都炒晒車

又話觀眾緣又剩
好多五毛
真係好撚憎條柒頭成日扮傻屌你老味男人老狗仲要成日扮cute
靚仔
回應下姜B自己訪問承認自己前期係hea show???
專業? 歌手?
一句話自己黃就大把票啦
多過班建制狗堆鐵票
投首歌都要叫朋友投
連讀書都關拎獎事
直頭好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞