[ONCE] TWICE討論區 (191) 1229紗夏生日快樂 期待2021來臨

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
VCR後先嚟一段訪談

之後就唱第一首1 to 10,其實我比較想聽佢哋唱One in a Million或者Jelly Jelly

之後就到後來既大魔王TT

放多幾張相推Post

其實當晚佢哋表演完,現場反應唔係好熱烈(同男團比),只係有人拍手,但無人大叫歡呼咁,我果陣仲未識應援呢啲高難度嘢,只係默默咁開住支手燈係度搖

睇巴打後記真係有少少掛住之前嘅日子
老實講,佢哋當晚表演完,我係有啲擔心佢咗紅完首Cheer Up後就跌番落嚟,因為TT真係not my cup of tea,有諗過點解唔揀Jelly Jelly做主打,但估唔到首歌之後紅成咁

完場果陣見到佢哋周圍望想搵Once,但應該望唔到係山頂既我

捧紅一個團真係好使錢!要買咁多廣告位!
旅程最後去咗舊JYP大樓打卡,完~

如果佢哋坐商務或頭等,都可以經過打招呼喎!
儲定錢,實有機會去
我都有睇依集Running Man,娜縺超好笑!
之前就因為我比較留意政治新聞,突然發現一個女仔就迫公開道歉,然後扭轉選舉形勢,所以知道有子瑜,但仲未飯。
後來17年有Twice嘅報道,先知咁紅,但仲未飯!
最後到19年,反送中時期,睇到香港咁慘好虐心,開始飯,開始睇返哂Sixteen及之後啲嘢,無耐Mina就出事嘞!
覺得佢哋好善良,而且感情好好,就入坑了!
結果兩首歌加埋爆紅左有時真係唔識估韓國人啲口味
好想佢地快D開CON,真人con唔係online con
睇完巴打分享真係提子到爆
應該係合作,唔係俾錢買廣告,果個位定期會展示唔同既Kpop組合,有時會同一個時間幾隊既相係度轉
純粹揮手打個招呼應該都ok,不過飛機上都係盡量唔好打擾佢哋比較好
武漢肺炎快啲消失唔該,阻住哂
原來係咁!
真係講幾多句粗口都無用
我之前淨係聽過周子瑜個名
比多賢圈中左
追哂啲野 就鐘意哂九個
九人九色
話說 多賢是咪出過格仔褲 演唱會周邊
有冇圖睇下
*娜璉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞