Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 519 Hot toys都有跪低既一日

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
反而想知ht如果再開一條line專做1/6或者1/4用真係好撚似嘅頭雕但係剩係粒雕本身已經貴過figure會有幾多人訂
連登仔:咁貴,不了
咁點解唔玩雕像
如果ht咁整冇3-4年都唔出貨
技術做唔做到
JC負責上色 死都幫你救返生 但係佢唔會有時間同你玩
屌85金色10個有9個都沒收到貨係手!!見到網上圖就屌屌屌。
尤其是大陸的人一味只睇網上圖,燈光下色就一定唔撚同的啦!!!
我就拎撚左,好撚滿意(除頭雕十分垃圾)
好心唔好咁撚肉撚酸啦!!!!
希望boba係比viva雕
ahsoka就tae ho kang,佢之前2隻顏色頭都靚solo maul同nebula
分分連上20樓睇都無 就亂屌
支那人講嘢嗰tone 真係好肉酸
鳩流區仲要有班傻閪係咁share支那人啲所謂意見
隻野我當本身10分滿分出到嚟得6,7分啦
但佢哋講到就係0分咁
頭雕可以當optional parts賣呀嘛
headsculpt masterline series限量訂全部由jc負責
佢地想退訂,一定會踩到一文不值
佢地d留言又係衰,個態度閪到
不嬲支那人買野賣野都係打橫黎 侯活有排煩 本身隻野有問題 上面又冇錢 又冇得炒 重唔借家咦嘈到佢退錢
我就除左個頭雕都冇咩意見 隻金色肯改就最好 但係都未去到接受唔到 個頭就真係搞唔掂
班乞衣撚有錢玩咩

識屌一定係玩住HT屌HT

大貨
睇完真士田條mk85 unbox
佢咁奶hea toys 都屌鳩個頭
原來仲要用mk50頭換靚仔頭
即係逼我唔換,本身有85
其實佢咁樣拍埋去隻mk50度影,你都睇得出HT最後係用咗同一隻色
比較返secret-base D相,隻mk85係黃咗好多...
佢個lightbox係用純白cold light已經咁黃,如果你自己屋企係用warm light咁你可以想像下會係成舊999K金咁樣
D油用得唔好曬
迎合支那市場 土豪金
我覺得似係大陸間廠用開同一個setup去噴IM,就算個板有分別大貨都係求撚其
睇睇下MK7果個好似C朗銅像
仲要係山寨版個隻

我想訂定個箱放1:4gg dx 想問下大家咩size會好啲?

依個size 應該ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞