Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 519 Hot toys都有跪低既一日

1001 回覆
21 Like 10 Dislike

新頭 睇黎都係依粒
跟本都唔係eg 造型咩撚野叫準確還原
成間ht 係咪眾人皆睡我獨醒
為一希望 85bd出得好好睇睇
真係冇咩要求
等睇派rescue個時大陸佬又叫退訂 官圖都已經唔似 出貨唔知會變成點
睇下HT可以跪得幾多次
一唔似就嘈 諗起都煩
應該話炒唔起就嘈,試吓而家好似上年熱潮咁,一定個個加幾百咁搶
我都唔明 做咩要收番依家個頭 一換一送埋有咩問題佢收番個舊 應該都冇用啦
廢事蝕比你
出下隻im個時出圖就係出baby Tony頭 咁你咪冇得出聲
關事咩佢都要比粒新頭 舊頭收完拎去堆填區都唔益我地
我諗個原因係say 100張訂單,如果送多個頭,就要整多100個新頭,如果一換一,可能80個想換,20個唔想換,就只需要整多80個新頭,成本係低過第一個方案
留係下隻MMS XXX
面型太尖 眼大左少少 加上大媽上色輕手左 最終變到好似落左濾鏡
循環再用咁都比你諗到環保
跪求阿活mech test嗰頭唔好柒埋
應該講佢重雕要時間,而且唔係個個會keep張尾單一年。如果唔一換一,即係可能會重複攞個頭去換,一換幾十個。
總有人好貪心
求85bd 冇事仲好啦

This?
平時冇問題,唔KEEP單係正常 依家講明有事 比個新你但要用單換 應該個個都KEEP啦張單KEEP 2年都咁KEEP啦唔係幾講得通循環再用比較合理
收返用落戰損度 加返少少血跡搞掂
想問下maxnut係外國野定中國廠 見佢地官網係英文
泰仔同香港人合作
其實最好d件留翻戰損用…就係唔比芝麻人退訂…同埋以後訂都唔撚比你訂…成撚日嘈…
thanks你地係咪都係喺fb同carousell 收? 有冇鋪頭推介 唔係好想經淘寶
我係猴活掉晒都唔益你地啦
加上送多個到時行政上又煩 宜家你講就話keep 到時派頭一定會有理由話唔見張單 最叻搵藉口
反而想睇大陸同外國點樣換 香港就話有20樓換
唔用bd 無血版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞