Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 519 Hot toys都有跪低既一日

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
呢位好鍾意Fb 排西價
條撚樣咪係炒家重要大炒
老是常出現
成日用膠價排人
所以先緊張
可能手頭上有幾10張單
重有個問題係85官方依加係公佈左三個頭
開訂一個 update一個 派貨一個 三個都完全唔撚同
重要派貨個個先係最大問題個個 我訂悟天格斯 依加變左隻瘦版悟天格斯 點滿意
呢條賤種邊只幾10張咁少
新頭 大貨咪又係變左第個樣
呢個都真係 所以都係個句 迫你硬食
到時直接用maxnut頂住算
除非個頭改靚左,都懶得搞
HT好好地油好個頭 咪咩事都冇
睇黎要搵隻rerun當豬頭骨
開個新mms 比fans食
Jc 第一日post相話無問題
睇完我都
人地話已還原真人頭雕呀
我覺得大部分老玩家都明白大貨有樣辦8成已經好好 間中HT係出到d比樣辦更好嘅產品 但近年HT可能因為唔憂做同貨量真係大左好多 大貨好多都係失準

之前wonder woman, 1/4 joker,笑俠都係強差人意 好多人鬧 但無今次咁大件事 講到尾都係好多人炒濃左 中國咁多人退訂 我相信係炒濃多於頭雕問題

見到網上好多人搵訂製頭雕或者JC親手油嘅頭黎比較 我勸佢地都係唔好玩量產1/6 figure啦

希望侯活吸取教訓 除左比心機做返好大貨外 唔好再比中國任訂同任取消訂單啦 遲早比佢地玩死
正解 maxnut性價比極高
我尋日都訂左個 廢是煩 新頭都係唔掂/比返個祖傳頭我既直接用Maxnut算
我都有留意到呢樣
真,根本炒多過自玩,如果退訂開左先例只會玩死自己如果開訂夠數截會好d,大把人公訂大半年唔訂,截左又叫春
全世界屌緊HT喎...關咩香唔香港人事?
真…班鳩閪就係咁撚鐘意石頭…
講到底咪就係scale up出事…頭雕顔色哩d係果
重有隻排到落街既Rescue未派 HT雕女角既經驗...(除左雕左十萬次既BW)
以大媽上色嚟講
面部紋理,眼神,頭髮都係發揮HT一貫正常水平
無特別好,無特別差
係唔夠老
個雕本身問題大啲
開訂圖都無燈啦 咁宜家屌無燈個班咪水魚
掛羊頭賣狗肉係一直以來既問題
佢對產品有信心既話 應該用量產既貨做版
而唔係要買家下下抽獎咁 搏佢幾時有良心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞