Dyson 冷暖空氣淨化風扇

83 回覆
1 Like 18 Dislike
岩岩買左10日,壞撚左

用用下突然出感嘆號,然後就開唔返機
試過拆晒D野再裝再插返電都係唔得

打去CS話最快要2月18號先可以拎部機上去

好用係好用
但咁撚易壞,屌
風扇一定係普通傳統個d風扇最涼
夏天我開冷氣用無印對流扇吹涼間屋
由AM01超嘈開始, 用左8年, 問題係按鈕要好大力襟先得

AM09 pure cool 用左5-6年, 問題係高頻同要開到8先會有涼意, 但一樣嘈

Dyson DC62, 用左8年, 換左一次淘仔電, 一次吸頭個毛刷...之前Miele品質好好多, 但有線

Dyson 放濕機, 瘋宅半價陳列品, 靜同超好放濕效果, 但我放窗台邊, 水箱生青苔...堅好用, 但香港discontinued.

Dyson風筒, 好用, 快乾同balance好好拎, touchwood我個女同老婆同吸塵機械人整跌佢幾次落地都冇事, 大堆....但老婆個髮型師用三個月壞左...

總結, 風扇我唔會再買Dyson, 吸塵機可能會再買(水貨), 風筒就真係大推
風筒用左一年都冇hand過

Hp06 , 半個月前整好, 尋日又壞
DKLM
好撚易壞,仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞