Dyson 冷暖空氣淨化風扇

83 回覆
1 Like 18 Dislike
風扇曬9氣 風力差已經夠死
除咗用信用卡唔使收手續費之外
我諗唔到點解唔跟price.com
好撚嘈 嘈係因為佢壞 唔壞okay
我反而覺得吸塵機好用,吸得係大力啲,我用嚟吸車,係啲parts耐唔耐要換
風筒我覺得同其他大牌子無分別,可能我唔係女人
風扇未用過 性價比麻麻
用緊 H03

冬天暖氣幾好
夏天風扇唔夠力,一係就太嘈
用緊DP04
佢風扇1~10速
岩岩買返黎連續開左2日10速冇熄過就燒左去換新
用左半年到, 都知佢有問題, 唔會開盡10速, 最多都9速,
點知連開幾日又係燒左,
佢部機根本有設計缺憾, 你冷氣會唔會開住16度唔熄機就會燒呀??
更加唔好講佢嘈,
同埋唔知係唔係我果間電器鋪自己問題, 本身都可以直接買濾網換
佢依家要你拎返去(原廠)比錢同你換

所以真係唔建議買, 你都係分開風扇, 暖氣, 空氣清新機買啦
dyson買風筒同吸塵器好啦
用緊 DP03,頭尾用左兩年幾,so far so good..

但你見成地苦主都知乜事,
我自己就唔係好夠膽叫人買。

利伸︰我部冇熱風 function,長開 4-6 度左右,你預左係要夾冷氣用。
風筒個個女人都讚 可能因為外型靚
吸塵機吸力掂
風扇就
風筒成日hang機(我都唔明點解風筒都可以hang機)
風扇最垃圾,首先自己清潔唔到,凍風唔夠力,又嘈,暖風還好,直吹個人都唔會太乾
想買風扇同暖氣個款,諗緊要唔要空氣淨化
其實空氣淨化有冇用?
裝修完吸甲醛?
當普通風扇同暖氣用係咪唔值
個價錢係人哋賣design同brand

利申:早兩日買咗部風扇
有冇人部風扇會有吱吱聲
吸甲醛唔係任何purifier都得, 就算除到都無你搵人除一次咁有效
佢個風扇,當對流扇咁用就好好,尤其是開冷氣要加把對流扇

但當普通風扇咁吹涼,就算把啦,細風等於沒風,較大風又勁嘈
同我一陣
成日都有d好高頻既聲
我都係用緊HP03
暖氣有啲會聽到啲啪聲 好似轉波咁
3M 出左吸甲醛Gel/spray, 用果啲好過啦
出風聲嘈都明
呢d高頻聲真係會迫癲人
要換
果陣買返黎1,2個月就有,要換仲要無得整,換過部全新
你都幾黑仔
我屋企有7部用緊
最舊嗰部都四五年
有一部買番黎出三角感嘆號
整一次之後就冇事
認同Dyson 風筒係dyson入面最好用
一出即買到依家都覺得好好用晚晚吹頭都好快

利申 dyson fans 已送過3個風筒比人
有風筒,ok la
風扇買過兩部,2部都唔覺得抵
我上網見台灣果面都有依個問題
仲要換左幾次都係有依個問題
仲要特登抬咁大部野出旺角俾佢整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞