Dyson 冷暖空氣淨化風扇

83 回覆
1 Like 18 Dislike
我之前果啲冇事 係HP06開耐左有高頻聲
用緊AM09, 冬天當暖風機, 夠大風吹到成間房暖晒
夏天開冷氣拎黎做對流扇, 我自已幾滿意

但一定唔會推薦比人, 價錢都完全唔值
我純粹只係想要部細細地, 外型靚仔D既座檯風扇
HP06買咗一年未夠已經入廠
無暖風要過寒冷的冬天

嬲 想放咗佢
same
邊部機有埋+熱+濕
想請問大家部HP06係壞D咩?
我買左部用左半年左右,一直無事,前幾日開機就彈三角感嘆號,閂電掣再開機又無事,唔知係咩問題。
屌平左咁多既
btw唔好對個冷風有咩期望
AM 入風位冇 filter 隔住比較容易塞塵
明明熄左時間掣,開過夜都會自動熄機
Dyson 吸塵機有邊D parts 耐唔耐要換?
filter 電池
Am09 性價比極高,早排開倉再入多部唔洗$2000
Dyson 擺就ok,用真係好快壞,身邊d朋友成日都話壞風扇同吸塵機

咁平 堅定流??
水貨
水貨 風筒hd03 $1300 都抵喎
行貨買到2部
風扇你都敢講好用,你真係dyson fans

部吸塵機,洗完個隔層網隔兩日又叫洗,少少煩,係幾好用,配件多。但呢個價位,我相信其他牌子都唔會差太遠,但我無試過其他牌子

風筒就堅好用,大風,唔會熱,快乾,仲幾禁掟
我部買左一年齊左三次
岩岩用梗hp06 感覺良好 350 /45度出風角度幾好
但好似好易壞就真。。。
有幾多人用壞左?同壞d乜
hp00 冇得用電話app控制 新款已經細風 佢仲細
價錢就抵玩既
我都啱啱買咗HP06,買完先見到Facebook page原來勁多人鬧,有啲個插蘇熔咗,有啲出風口熔咗,有啲成部機個殼熔埋真心一問,有無人用過一年都無壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞