巴打點睇德國 Emma 床褥 (2)

1001 回覆
6 Like 26 Dislike
有無人用左啦 $500 code黎
減$500 code:

I644HOCXDFEM
Hi 訓左一星期 唔錯 幾好訓
用左我code可以tg返我嘛thx
優惠券代碼:
JSSGW1AJB40D
https://t.me/Pshing
啱啱用咗
新嘅優惠券代碼:
IR94BGN0JGIQ
屌,emmas中伏
可唔可以講多d?
仲買emmas
之前買見post先知有翻版
訓ok,估唔到係支那牌
我都係爬左舊post先知
好彩我未買,依家考慮緊napnice同emma
減500code: 8Q5JMALJV0ZK
減$500 code: YDI25NBIOUC2

Link:
https://www.emma-mattress.hk/zh/?utm_source=source&utm_medium=frp&utm_code=YDI25NBIOUC2

祝各巴絲訓得安心又放心
有無人買過佢個防水保護套
其實係咪同跟床褥個張一樣? 千鳩幾蚊諗緊買返ikea 算
減$500 code: YDI25NBIOUC2

Link:
https://www.emma-mattress.hk/zh/?utm_source=source&utm_medium=frp&utm_code=YDI25NBIOUC2

祝各巴絲訓得安心又放心,用完可否留返個訂單number 同名俾我?謝謝
用左

減500code: SZNUKZXFY68M
屋企整過張床 咁就順便換新床褥 因為係訂造同上格床 選擇唔係好多 得emmas Brisbane 同雅蘭另外有一張都arm 價錢都差唔多 應該買邊張
其實你地唔覺得淋咩?
請問你可唔可以 email 你英文名同單number俾我啊
tszho_0909@hotmail.com
謝謝你啊
或者留言都可以啊,謝謝你
已經冇咗 68折code
另外即日起至 15-10-2021 用指定優惠碼 "GameDream" 於 EMMA 官網購物即享 68折優惠

咁快冇咗 唔係話去到15-10-2021
有冇英國手足想買Emma床褥
上官網做緊六折
再有額外5%

利申買咗兩張雙人

想試可以去John Lewis試

唔鐘意有二百日退

感覺俾起其他同價位嘅pocket spring多support d
屌冇左
今日再睇又有25%off mid autumn sale
有冇巴打知hktv mall 張emma one 同官網張emma original 有咩分別
冇左68折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞