巴打點睇德國 Emma 床褥 (2)

1001 回覆
6 Like 26 Dislike
特登買張Emma捐出去?
Your friends will receive a HK$ 500.00 voucher valid for all products. This voucher is only valid with a minimum spend of HK$ 3,000.00

Coupon code:
CHPOPI3XE6SW
咁巴打你試左張black diamond 覺得軟硬度如何 我自己本身訓開偏軟類似酒店果隻既床褥 唔知呢張野軟硬度係點
就係喺megabox, 訓過哂咁多間床褥
得Home21入面哩張emma black diamond 最有記憶,
訓上去係最舒服

我都唔鐘意太軟, 偏硬
哩張做到, 話同可以100日試訓嗰張
哩款多左獨立袋裝彈簧
多謝巴打 用左你個code
我想問地址個個位點填 我填中或英都唔俾我過
有沒code分享
Tired of tired friends?
Refer your friends to Emma and get HK$ 500.00 for each referral
Your friends will receive a HK$ 500.00 voucher valid for all products. This voucher is only valid with a minimum spend of HK$ 3,000.00

Coupon code:
DBI554BAKM77
Share now on
填英文地址OK啊
聽你咁講張床係軟硬適中咁 咁你除左試左佢張床仲有無試埋佢張被 我想趁有折買埋去
無呀, 嗰到無披
淨係有同款枕頭
如果轟張床褥, 就一定要埋個枕頭

仲諗緊到時披買邊個牌子好
https://www.ecosa.com.hk/silk-quilt-queen?type=winter

就咁上網睇, 對哩張有興趣
唔知有冇清都用緊哩款
歡迎使用個code
EIJK8S5O6QWO
佢張被依家有做緊5折 不過就唔知佢質素如何
好似太薄
JX62VH4TP9TI
Code
7G6CZLJO7J5M
請問有code可以分享嗎?
歡迎用曲

優惠券代碼:
2DXLEBIXRJXG
已用 thanks

VRXFIZR7YLCA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞