巴打點睇德國 Emma 床褥 (2)

1001 回覆
6 Like 26 Dislike
有冇巴打有code
有冇巴打有discount code?
新手買Emma有冇咩型號推介?
屌 我都係 唔知jm9
你喺地址1果行加返個數字就得

我喺行尾加左個1字佢都送到黎
買左第二間 唔岩先返黎買emma
你果張好無訓阿
初初送到黎一訓上去就心諗,仆街喇!咁淋嘅

驚淋得濟無承托,丫屌佢又唔撚係個喎

訓左咁耐條腰無痛過仲無咁攰,佢個分散承托力做得幾好
用咗你個code

我都留返個先,歡迎使用
BI4BW3NTVUZO

https://www.emma-mattress.hk/zh/?utm_source=source&utm_medium=frp&utm_code=BI4BW3NTVUZO
準備買 想連埋枕頭 床單一齊買
枕頭有兩款 有冇ching試過邊款舒服啲
床頭套都千幾蚊 連埋買有冇伏
有興趣既師兄可以用code 滿$3000減$500

W1Y5OI7XEJGM
都俾唔到錢....
請問C兄點買架?? 佢個網俾錢到俾唔到喎, 一俾錢就話error....
thanks ching! 我用左
下位用呢個
IEXISMGFYUK8
謝樓上code
下位可以用
ULSZMASHVX02
呢排最多都係得25%off,幾時先肯7折
我見得77拆
百零二百蚊就咪等啦....... ULSZMASHVX02
其實唔使再用代碼
而家減到盡都唔夠直接去home21買平
https://translate.google.com/translate?hl=zh-TW&sl=fr&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.quelmatelas.fr%2Ftest-avis-emma-matelas-diamant-noir&prev=search

基本上貴成倍,一訓落去就知
自己去home21

平果張基本上係無限沉底,轉個身都好辛苦
貴果張佢沉到半路,彈弓會stop住你

側訓的話上面層軟啱啱好唔整痛你
超撚正

同埋最正係唔焗身
涼浸浸咁
下位可以用
ULSZMASHVX02
做咩又係你堆番自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞