鍾培生:所有罷工醫護都係雞

704 回覆
167 Like 1810 Dislike
咁又唔係呀最少人地一個公村仔單打爆機
on9極都唔及依條友
連燈仔 暗黃黎
唔係缺勤係曠工咋嘛
《借位share》
https://youtu.be/EowFl7feNjs
呢個Page係一班喺加拿大嘅香港人,
希望透過呢page向世界揭示共產黨嘅所作所為,將文宣打入國際
個Page喺加拿大搵左啲受共產黨脅迫嘅人士進行訪問,
拍成紀錄片,做中英對照,
希望透過受害人第一身嘅分享嚟喚醒世界對共產黨嘅警覺

對付共產黨係長期嘅抗爭,
唔只係香港人嘅事,亦係全世界嘅事,
希望大家可以幫手分享一下呢個page
Facebook: https://www.facebook.com/humanrightsmanifesto
Twitter: @ManifestoRights
Instagram: @human_rights_manifesto

//我相信中國可以改變,但是前題是共產黨他們需要下台,中國才可以改變//
//不會因為說你恐懼共產黨,你逃避共產黨,你就不會受到他的迫害//
//我們都是共產黨的受害者,挺身而出,反抗中共,靠你自己//

香港人加油!
條撚樣不嬲都垃圾架啦
這層就唔知啦,而且沒讀書唔代表on9,有讀書都唔代表勁,你看下我地個特首就真係onL9。不過我真心respect Kathy對香港的貢獻,希望她可以平安無事
可能係鍾生出糧嘅打手
香港電競真係慘
明明係後生仔玩意,但得番呢d垃圾人
爛面除左老豆之外仲有咩把炮?
你低聲下氣講聲sorry自我反省都好少少
你個statement擺明當地我on9仔
斷正仲點兜呀?

含撚啦柒頭皮
香港電競業界吸引唔少後生仔
最關鍵係呢行係香港無咩景所以投資少少錢就可以話事

我係中共都會派人霸位
上次睇佢嗰條高登文化片就覺得佢好嚴重中二病 只係因為佢有錢,所以係個有錢既中二病毒撚
藍到紫
林作最少係黃
佩服你上連登認自己藍
睇咗好耐
亦都諗咗好耐

我比較相信佢嘅講法多啲

亦都即刻睇咗幾條片

佢的確有條片係咁講雞

亦冇睇到佢特別唔尊重女性
反而講嘢都算客氣

掉轉個位諗吓

佢屋企有一定嘅社會地位 經過上年嘅事 會唔會咁容易出嚟表態?

同埋我想講呢個世界唔係淨係得黃藍 並唔係非黑即白

雖然好廢話

連登始終係一個同溫層 個世界唔係咁㗎
講duck幾好
仲有半個月都2021啦, 世界唔係淨係得黃藍, 香港仲有法治, 警察仲有好人?
唔係黃藍問題 係道德問題
唔係掛
但個二世祖格一樣唔討好
3世祖至啱
D$阿爺剩落
佢老豆冇做過野
佢就淨係識打飛機
唔藍點呃政府資助電競呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞