鍾培生:所有罷工醫護都係雞

704 回覆
167 Like 1810 Dislike
一個願打一個願挨啦
佢老公知佢做依啲都唔出聲可以有幾愛佢
條女就靠翻依行揾食養曬成頭家
老公日日做廢青
叫做係各取所需啦
呢個真
利申唔識鐘生,但細劉生活細節上唔太離地
上連登就係黃?
至少我唔係囉
護士係雞同政見冇關係喎
咩post想睇下
不嬲係藍,正常演出
成堆打手叫佢做鍾生見到真係打晒冷震

不過諗真d,叫人做X生九成都係因為佢出糧俾你
咁其實你地覺得佢扮黃計劃完整藍圖係點 扮黃一個字太含糊無解釋到底佢會有咩行動
假如話佢賺錢 但以佢背景點解唔繼續奶共要選擇風險較高既黃營
假如話佢想暗中先黃後藍洗腦 但佢d片已經將nazi同支國多次比較 又將中國史觀 經濟民族政治理論全盤駁斥 咁樣仲有反洗腦餘地?
最後就係話佢滲入黃圈收集情報做間謀 但就算要滲透點解中國會搵呢條紅到街知巷聞人人都識既人做間謀而唔搵素人 仲要佢要哂咁多時間成本拍片先開始有人取信佢
假如佢係偽黃 佢九個月每日做咁多同佢立場相反既research組織論點幫反中論述提供咁多事實理據 又明知自己d片幫緊對家 心中仍然可以無條件支持中國堅持咁耐 咁佢精神狀態應該都幾勁
ps 純粹想理性討論下唔係佢死忠
係藍就藍啦鍾共狗 拍片仲話自己資深高登仔
想扮黃絲踩連登 咁唔該你死撚返去舊登圍爐
同埋條友就黎三章浸過下咸水讀過書
電競呢條水明知無行 仲燒錢養班人 棒自己上神台
就知佢根本無腦 佢朋友圈既人只係豬朋狗友
同佢咁上下家底既人唔會想同佢有交流
條友唔係成日話自己打機 打到香港第一 世界第幾咩
有條片話自己lol上埋菁英
Money in your palm don't make you real.
咁多年黎佢間公司又話推廣電競 有咩出名國際性聯賽?
公司戰隊贏過咩國際賽事?
純粹拎舊錢出黎養班人 自high咁
又藍又紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞