鍾培生:所有罷工醫護都係雞

704 回覆
167 Like 1810 Dislike
係,佢搞電競生意接觸得多啲後生仔,又迷打機,感覺上生活喺班有錢人之中比較貼地啫

但話佢暗黃就諗多左啦,家族靠堆商廈/工廈食住當年香港樓價起飛,家財萬貫收租都夠食幾十代人,點會想香港攬炒/洗牌?
個老公咪又係垃圾mk 一件
無人知 始終大部分人無呢個機會選擇

不過黎智英呢個例子同你講左凡事係有可能
(雖然真係唔多)

反中共90年代已經搞死佐丹奴
中共長期統戰都失敗(買蘋果業務又有,搵中間人叫佢返強國又有)
依家仲要搞到隨時死係監獄
佢咁敗家都未敗曬家財啦,江山點會易改
連登仔有錢就拜架啦,有錢人行路都覺得佢特別黃
知唔知林紫櫻依家去咗邊
佢老公好慘
仲成日掛住佢咁
仗義執言,正義巨雕。

我自己咁諗 因為黎智英副身家係自己打出黎同埋佢老豆老母真係比共狗批鬥過 但係鍾培生呢一代啲有錢仔你同佢講紅酒就識啫 紅衛兵wfc
鍾培生係咪極少數, 冇同人講靠自己唔靠屋企,
用利是錢開公司既二世祖
點成劈屎發
會員編號:#74218
會員註冊日期:2017/1/9
入 LIST 原因:狗眼看人低,近日在 FACEBOOK 又以個人帳號出言侮辱罷工醫護「雞性難移」。

https://bit.ly/lihkg_on9_list

上述資料更新日期:2020/12/13
P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
咁港女的確係雞呀嘛
wow
之前仲吹奏條二世祖
會員編號:#311267
會員註冊日期:2019/8/21
入 LIST 原因:抹黑女性抗爭者「好多都淫底」,又不斷貼圖恥笑抗爭人士被黑警襲擊,近日又侮辱同路人。

https://bit.ly/lihkg_on9_list

上述資料更新日期:2020/12/3
P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
Who
做老細要識打機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞