[咸犬必定戰勝歸來!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 3

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
MAX 好叻咩?我咸必戰

攻果個, 如果前碌無過前車一半,係無racing line
如果你格硬隊入去,炒左 你就要負責任

守果個,如果後車到你一半車位,你轉灣要留space比後車
唔可以格硬扭入去/當後車無到,
如果守果個格硬黎/當後車無到,撞走左攻果個
咁就要負責

有d比較難決定既係 後車同前車都唔會憑空消失
有時就會睇車手讓唔讓, 即係我地講既硬唔硬
有硬既,咪同你死過 一係大家攬炒, 一係同你死lur
至於你話既然咁易炒,點解重咁密,
其實你地而家係睇緊Formula 1
係講緊20位車手鬥最快, 點會因為怕炒而縮
如果係因為怕炒而縮,我諗果d人唔會係F1車手 / Racing Driver
MAX 好叻咩?我咸必[red]勝[red]

好彩Abu Dhabi pit straight唔長 ,隔離果個仲要係77
佢地平時停車會唔會唔記得拉手掣
其實好難一概而論 好多時都係睇fia點判

通常最主要睇有冇留enough rm比對方 會唔會逼到人地冇位走
fia早幾年d判罰都係on99架啦,
不過都係好似你咁講, 睇有無位同岩唔岩囉
上場19lec 就真係傻既
max就醒,見到過唔到就提早縮,
諗住出灣入apex, 等exit好d 之後再砌佢
點知19lec咁樣射入去
星期日終極逼害架啦 佢梗係無野講 反哂面架啦
咁又唔係wor 14-16平治用胎好撚勁架
係靠副偈先至hide到呢個弱點
特別係胎溫,搞左好耐
Jasme Alison過左去之後, 你睇平治愈黎愈好
用條白等於人地車隊條黃,
係今年大牛追近左
養胎好既車手,我諗呢個圍場都唔知有無10個
因為要放舊電,同埋要整大個油缸, 因為冇得中途入油
威記:中巴冷氣巴
玩到dnf就梗
但咪撚整傷我圖
仲有
俄羅斯lec隊stroll dnf 無罰
Bahrain kvyat 隊 stroll 十秒
好彩聽日叻排十二起步,唔會炸到落去前三度
不過Renault就慘,黑氣石+netflix嘅效應
又要講senna 名句
有gap不入非車手
細細部 緊張刺激好多
頭產又縮返入去,唔洗咁多爛頭產就入pit
唔會啦...環保ma

如果可以玩返加油咁pit strategy 就可以好玩好多
好驚聽日max起步又no power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞