[咸犬必定戰勝歸來!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 3

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
最後都係要跪低
Why Ferrari will never build an SUV
https://www.carsguide.com.au/car-news/why-ferrari-will-never-build-an-suv-34140

銀豪真心型
辛斯其實都係人球黎
好聽叫入左拉利
唔好聽都係市場上無選擇之下揀佢
如果AM一早話要圖既話
拉利可能會揀佩雷斯多啲
不過兩次都係比二師兄搶左個位
2017 應該仲近D? 羸左半季...
呢個似係垃利PR 問題多啲
下年Sainz 都可能係咁
你見圖係垃利cam 前面都做唔返佢自己

反而lock down 果陣叻同其他人twitch 都玩得好埋
市場走勢 拉利出SUV都可能係限量
不過我估拉利應該會去返以前冰河時期咁
真係無晒好牌係手
望就望再有好似老舒級既車神去打救
佢真係中過
拉利擺明想搵個公公咁嘅人去幫LEC,無乜邊個好揀
我覺得twitch 係用黎吸引更多fans既一個平台之一
而家做車手既 唔可以好似圖咁
連kimi都有ig
我認為答你(9up)

Renault車隊個development centre都係base in英國(一開頭係Lotus班人)
法國佬都可以靠法利個威名

如果日本入場法仔一定有更多機會
因為日本法國汽車近年係多合作
Nissan Renault直頭玩埋市場合併
但係Toyota宜家都仲燒緊錢搞Hybrid

講到尾都係錢作怪啫
早排Citroën Renault要法國政府補助幾百億又要歐洲大裁員
點會夠膽死再帶技術人員落F1燒錢
得閒請多幾個audit諗諗點搞M&A養多幾個人好過
我相信遲啲RIC都會開Twitch 之前哥桑都有開Twitch
我覺得公公類型車手對young driver成長冇咩幫助 要有competitive先有進步 今年max都好似冇咩進步咁 老毛病又出返黎咁

ham/alo/vet依d已經係wdc就唔使咁多競爭 佢地potential都到頂
咁多間波子好似撈得最好? Macan 同 taycan 好似賣得唔錯
唔會
拉利好難會考慮Pérez
因為佢唔係歐洲人
而且法利性格唔會要舊臣新東家嗰邊啲人

所以Sainz的確係人球
獻出自己嚟將偶像Alonso送返嚟圍場
Sainz係善良的槍....
話唔整SUV 嗰個係舊老闆,佢急病走咗之後應該俾新嗰個推翻咗個決定
最早出係BMW
之後係波子 做呢個market都做左一段時間
依家啲車廠一定要出SUV
出親都賣得咁制
但垃利班人on99先搞到2021-2022先出第一架SUV咋嘛
早啲出咪再有錢啲擺返落嚟F1囉
波子果部都好似第4代定第5代lu
不過咁, 如果拉利出suv 係真係有睇頭既
正始林寶果部咁解姐

suv係指呢部.........................?
唔係
呢部唔單止樣衰
連個名都柒過人
FF喎...
呢部好似係FF
Urus我覺得唔靚好似好笨重咁
根本Audi 嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞