[咸犬必定戰勝歸來!] F1 2020 阿布扎比站 討論區 3

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
2008年後Alonso, Kimi, Vettel

七屆冠軍十二年兩個皇朝都幫唔到拉利拎冠
除咗拉利自己問題 完全諗唔到其他解釋
Max is one of those kid invited but somehow crashed to the party and took a few snacks.
話咁快又最後一場
咸狗第二排起步希望有啲嘢睇啦
頹到好似中左武肺咁
*uninvited
好彩下年頭號佢地有辛斯
擺明sainz下年係被逼害個位車手
遞左信 又有offer 咁走.又唔諗住回頭..梗係一吐烏氣啦
近排Aston Martin啲SUV賣得好
數錢數到有啲暈啫
Albon Latifi: 你唔記得咗我地?
開賽前十零分鐘就會開stream
唔計kimi首個wec 係垃利攞,三位係垃利生涯(2010-2020)裏面最接近wdc係黑氣石果兩年
Wdc
你兩件係個人廢
唔係兩架車差距大
個offer仲要係有錢都買唔到嘅靚位(好有錢先得)

英國隊買德國佬
德國隊買英國佬

都是平治n展不用分得那麼仔細
唔係上年定前年嘅時咩
*事
最緊要黑平nonono
係2018佢特登po翻上嚟
痴撚線 中巴香港第一!

銀豪型過晒任何一款冷馬
咩跑車廠出SUV都數錢數到手軟
垃利個部都好似就出
4屆世界冠軍者
少過咸、老舒同Fangio

之後無人多世界冠軍多過佢咁law
好似F1好多德國佬,英國佬同意大利佬,法國佬好似好少咁
我講技師
其實由同Red Bull體系解約再到Renault炒佢再到Ferrari
我諗Ferrari都係睇佢嘅沙包體質

唯一可惜嘅係McLaren真係咁多隊唯一可以俾佢發揮
由Lando再到老闆Zac真係好似friend過打band
呢種場景睇怕好難喺拉利再見到

19叻人緣睇落真係好差
Lance Stroll, Lando, G Russell 都係同佢嗰屆
但係其他人圍埋一齊 得佢係自己顧自己
兩年前嗰種街坊阿哥人設喺今年完全冇曬

Max都話係同四萬呢啲前輩有下互動
而且人哋擺到明就係不修邊幅真性情
Leclerc喺圍場係咩位置?
我睇唔到囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞