漂流睡房?44歲清潔公司老闆月花一萬車中泊

389 回覆
558 Like 12 Dislike
夏天點解決冷氣問題?
認同
物理模型唔會被問點解決補貼問題
但係物理模型會被問點解決暗能量暗物質問題
經濟模型就係用作解決經濟問題,解決唔到咁就係個模型有問題,唔通要個現實就佢?
你會唔會要求暗物質暗能量消失去就物理模型?
佢果架正過我果架
佢有老婆
Ching咩車咁大
個term聽到一頭霧水
好正
因為有戰略,國防用途
no place to park
打風落雨唔係架車到 唔通係出邊吹雨呀?
I have seen many travelers do that in Canada and US during summer.
Some carry / tow a small boat , small car with them.
Really envy that kind of life style.
There are portable / camping toilet...
信箱?
好撚chill 但香港夏天好濕好熱,一晚唔沖涼都臭外國正好多
外國可能好啲
睇過個美國人教路,join啲連鎖健身中心上去沖涼都好平,加上每個州都有,weekend揸去第二個州玩都無問題
廁所就去油站

香港冬天都可能OK
夏天冲完涼後行番架車到, 可能出曬汗
香港果d健身中心貴
沖涼一係諗公司,一係諗政府運動場喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞