Fifa 21 Ultimate Team Forum (77) 自從得了精神病 整個人都精神多了

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
相比起ut 垃圾算較少
你post咗陣同戰績未?
行開啦傻鳩我個frd UT D5 都輕鬆season D1 champ

利申我UT D1, Season D9 因為冇打過
你鐘意post就post
無興趣炫耀
笑死 又係呢個上年就俾我blk左既傻西你同佢拗咁多做乜
Why not both? Son ST Sterling winger
UT勁人一定多過Season, 因為熱門d. 廢人都一定多過season, 因為有得屈卡技術成份少左. 呢d廢話再討論都無意思大家打個和得未

但你話兩個D1邊個勁d, 我都幾肯定係UT. 講完, 唔好再曬大家時間
上望空間不太

不如執QS價82if 搏好過
勁先係炫耀 廢就係獻醜
咁就嬲?
網上講既野我實信你
442 Son Mane ST
留個PSN同大家打返場囉
有冇人收coin
ps4 6蚊10k
有130幾萬
成個ac比你過
應該會賣少少先 88都升左10幾20%
尋日WFH死好命中午執到幾隻 $750 84肥, 葡萄牙
認同ut d1較勁

但唔係因為你有份玩ut而勁

係因為有勁人endorse左

唔好自豪 拎優越感wo 某ut病發狗

你地愈認真拗佢就愈興奮
Block左佢咪算 日日都有野嘈
呢兩日WL屌gameplay又會有野嘈
咁我理解post戰績 而唔post陣
Ut 定 season勁都討論咁耐,睇下最出名d youtuber pro player玩邊個mode咪知
但係我UT D1? 你呢柒頭
垃圾係指邊方面先 話玩ut嘅人態度西啲都有得講下 技術方面真係冇咩討論空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞