Fifa 21 Ultimate Team Forum (77) 自從得了精神病 整個人都精神多了

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
用唔慣 之前用古烈 食住人地身位好小輸身位
就算係古烈治 mendy都係一下推走
出promo card要人抽都算
屌你老母sbc球員縮水到一隻
應該點都要出一隻吸引既先引到人做
出一堆300-400K 既搵鬼做

參考下
應該可以screen 走
prime
market value >1m
呢啲係要用卡換定係點?
同埋點解個個都屌sbc一日一隻?

第一年玩唔識
古烈治都擺埋落去咁FF
Icon swap>奴任拎token 換icon
屌一日一隻>以前futmas係每日3隻 上年cut到每日2隻 今年得1隻
等睇張張都二三十萬
冇人做
雖然九成卡一月都已經無用
但係炒肥炒到上火星
傳統聖誕event futmas 既player sbc係每日3隻/2隻 而家縮到1隻

icon swap係做任拎token再去換某幾隻限定既icon/pack 佢上面果堆係符合現有資訊既“有可能”既卡 但其實大部份都可以screen走
Icon sbc 級數
上年張皇馬MENDY叫做威左2個月
好似去到TIE仔出場先少左人用
bb 都有機會既
張伯倫lucas
potm son

錢多專用
icon swap 1又縮水縮到得6隻
SBC又縮水縮到得每日1隻
DKLM EA, 隨左狂出新卡叫人課金仲識做乜
Suker 一路都想試 之前600-700k唔捨得買
依家可以free 出佢就一定揀佢
張伯倫/LUCAS 完全係攞黎呃水魚
SON 都話有D用不過出張IF 已經廢左8成武功
icon swap我預抽pack算(如果有)直覺唔會再有比得上舊年bb rio咁抵玩既俾人換
認真,睇STAT唔太差的
上年用futmas mendy 用到佢出upgrade mendy obj
唔該哂咁多位巴打

icon swap啲icon應該多數都係無咩人用個啲?
sbc我諗都唔洗諗,我啱啱all in左隻沙拿
玩得3星期無咩高級肥料
應該至少會有1隻用得嘅
上集隻BB RIO真係用左好耐
All in 就all in mane
沙拿relatively 冇咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞