Fifa 21 Ultimate Team Forum (77) 自從得了精神病 整個人都精神多了

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
食番張hunter睇落唔錯
不過我連super sub都冇位比佢
唔係應該會做番隻玩下

3揀1 打防中 用邊隻好

個陣咁樣

BB Icon都好少用得
堅貴果d又實唔會落icon swap
有baby icon pack換都好
依家刷英冠嗰3隻係咁食德甲掛機場 如果真係咁痴撚線想刷 依家應該最好時機
我尋晚刷都以為會遇到好多尾水德甲掛機場
點知一場都冇
但啲任難唔難用
講左得6隻? 呢6隻應該係12token 內換到既icon,之後應該有13-24 token 換既貴icon
我就係試過用mane手感好似差啲,我用緊rg son
硬吹黑福,所以無位放文尼

沙拿用左1,2場,佢右邊cut in好啱我手感
純粹個人感覺
收coins

tg: biiiibuuuu
我前日奴比比鳥都撞唔到
反而禮拜一奴高文個時撞到3場送win
loading screen係寫6 icons and packs 應該冇再多

同埋佢實唔會俾你平拎 個個都拎2隻等遲下做icon sbc咁著數
諗起有年聖誕拖可以打到季尾
因為果時winter upgrade升左能力
其實都係果班人玩,不過ut賺到錢,EA肯落力推廣,班pro player 自然玩ut

Off topic講句ut呢個mode想畀人認同做official 電競真係難過LOL果啲,玩lol你同電競選手用同一隻英好易,UT你想同班pro player用同一隊喇喎

Fifa呢啲玩吓開心咪算,玩出優越感好似over咗

今集得24win 叨左大家光 對唔住
打咗5場 食咗4場 可能我好彩
有無人有睇DCPHD 個試卡
佢撚到張張卡都好撚神
咁某ut傻仔真係肉酸嘛

成日以為自己玩ut等同lui sony 玩ut果類
人地根本無endorse

人地玩ut勁 唔等於 你玩ut會自動提高level

你係廢料玩咩mode都廢

醒下啦 係呀講緊呀ut癲狗
但佢個背景音樂好嘈
post下陣先啦
聖誕sbc重質唔重量啦,俾你日日5隻又貴又唔好用都係屌鬼
如果佢日日出一隻上年里山咁嘅級數就唔屌
驚佢冇質又冇量
聖誕SBC都係FOR FUN架啦 長遠都無一隻好用
你拎左20win再同我講啦
一味係到嘈 半點實力證據都拎唔到出黎
個個圍屌你 仲好意思大大聲 唔撚知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞