SPAC股 空殼公司集中Post (1)

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
呢個真係好大件事
極端少少咁講,操作先係最緊要,靚操作可以逆市賺錢。操作屎嘅可以買靚股都蝕錢

大家有心學就學埋操作啦
魚呢,好多巴打教咗大家點捉,我就比較鍾意學點捉魚嘅
咪亂講
巴打你有咁嘅心態就得啦,唔駛擔心你
我都係自己正股有利潤先開始睇SPAC 小注當搵快錢
輸左都唔心痛 到現時都係買過RMG GMHI APXT LGVW

我正股有 TSM AMD AAL 三隻都係8月9月開始長期持有
(呢三隻起碼有錢剩)加埋之前贏落既NIO 就拎少少利潤落SPAC

大家要好好控制注碼,而且盤前盤後風險大,最緊要贏得開心 贏得安心
係呀,美股仲要玩到咁夜,太上心嘅果晚捱完嘢輸錢,第二日仲要攰住心痛住咁返工,太慘啦
唔駛啦
輸下就識點捉魚架喇
33蚊入PLTR 再廿幾蚊放,大有人在
咩位入,咩位出
真係唔輸過都唔識諗同睇
TSM長揸
定期加倉
又真,輸一次有用過聽十萬個巴打講
我pltr 都高位入,溝吓溝吓又有錢袋
如果係跟呢隻先賺到應該喊
求其跟一隻你講嘅買好似起碼都20%以上
真心磨菇
喊出黎
高位入要溝唔緊要
但all 煙冇錢溝真係愛莫能助
或者溝啲音樂椅,
而唔係中線有得升嘅又係做望夫石
PLTR我預佢長期增張無諗住炒, 短線應該有好多好過PLTR
VLDR個市值真係得咁低咩,龍頭喎,直覺話我知可以長揸
樓主,我撐你呀
因為賺咗就係用profit invest next target, 自然輕身得多
磨最耐
記得最初重問巴打點解揀GMHI 唔揀VLDR
兩隻果時都係13 14蚊
我好少全倉,留返啲錢比自己走位
不過真係好多人高j音樂椅
岩呀,最緊要量力而為
早排比香櫞搞,又係加倉好機會
本身樓主都係話呢隻係睇長線
然後自己都做過research,對Vldr有信心,比啲耐性啦
財巴有單news 話有investigation on bft, 驚唔驚有影響
都係入少少玩下 唔孖唔玩option唔賭身家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞