【歐霸之鬼】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDL

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
就算溝女係啦
愛蛇溝女人地都唔去蘇佢,一向都係毒
達狗吹到個個做信徒
B2防守真係得啖笑, 以前都話用速度屈機追番個距離, 依家對面仲快過你, 對住兒子呢啲咁屈既人寧願出牙叔或葡仔
情願達狗打返343
輸1粒好過畀死敵 456
愛蛇仲要比人笑good ebening, 其實好多外藉領隊好似沙利, 比爾沙呢啲英文都唔好, 有啲直頭唔識講,但佢哋就唔會比人笑, 反而愛蛇肯學肯講就俾人笑。 達蛇未教波就已經吹到佢好似新世界的神咁,明明就乜經驗都無,唔知點解足球圈啲人對佢評價咁高,反而龍蛇教波經驗俾達蛇多, 但係啲人就只會當佢暫代領隊,有時真係同人唔同命。
講開廢老三叉戟
好似又係得我哋同巴塞用緊廢老三叉戟
羅馬 柏度mk 迪斯高
唔係話同人唔同命
因為唔係1,2個話佢勁,係好多個
你可以話佢把口識講野,都係 managerial skills
愛蛇唔多識撈
爆高層大鑊
韋利安=撚熱專家
大家點睇訪Auba 訪問條片?
頭耷耷,係咪應該要雪吓先?
https://twitter.com/Arsenal/status/1335320216868446209?s=19
個個隊長都咁既樣
近年最好隊長應該係大梅
Body language 差到
佢根本唔係隊長料
本身藍斯唔走應該到佢做
唉...
藍斯都係唔多講野人

畀拿卡做,歐霸踢到咁癲
隔離車狗都俾施華做隊長
我哋俾電蛇做隊長都冇咩問題
佢真係有隊長氣質
比狗都有資歷同鬥心
叔星期四同ESR嗰下都見到佢有做隊長嘅潛質
高層好撚濕鳩

藍斯資歷深,又有火,對熱狗上晒力,仲要少數識打逆境波(呢幾年計最識打逆境波就係佢同張伯倫)
拿狗做隊長不了
佢一燥就鳩屌隊友
同叔簽長約+轉波衫number+俾隊長佢 ok?
季初仲差啲賣走咗叔
賣咗就真係弱智
第隊唔敢講,呢隊垃圾抵屌啦
吓? 上次去誠品見到大把係到無人買
不過佢成日口up up唔知講咩,又會屌球證,好過之前幾個唔講野既隊長既
有陣佢自己妹到失波都屌隊友
仲有回傳助攻啲柒野
https://youtu.be/R-WpAukvn2c

大賽球員拉卡錫迪

今晚要出拿卡+安 其他是但
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞