【歐霸之鬼】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDL

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
愛美麗走果陣好似排第10,11
點 carry 啊?
Ching你柒左... 比人炒排第8
咁達狗真係無面
仲要同第5差1分
熱狗 vs 廠
我估Daddy 一定大巴
達狗都怕輸打比,要和波心理繼續343

場波一定悶到西
愛蛇
不過如果班大帝真係唔相信愛美麗,唔盡力效力,都係要炒,losing dressing room 點踢落去
老實講
我以前反愛都悔過咗
愛daddy
都係底褲佬最好
今日贏到熱狗,前4仲有價講,和同輸就係咁先
我都咁話
最好form vs 最無form果隊
嬴熱狗 我真係無咁自信
和都難啦
自卑=假阿
馬撚氣焰
以家都驚聯賽再係咁落去班友唔相信達, 但細高狗同班高層好似好撐達,除非今季真係柒到有降班危機, 如果唔係牙達今季個帥位應該都係安全。 希望今晚唔好輸, 起碼都拎番一分
今季暫時 巴塞同我哋有啲似

又係歐洲賽全勝+聯賽甩轆
呢個就係達狗同愛蛇分別
溝通能力,能夠吹到水畀高層,班細聽話已經好重要

做manager 第一就係人地願意同你賣命,上邊又畀資源你

達狗係呢個方面作為 manager 真係勁過愛蛇
愛蛇
識人好過識字
愛蛇=平時project好努力整PowerPoint嘅毒撚
達狗=project啲 9upper 打少少野扮有認真做
邊會贏到,人地鋒線fit到痴線,我地啞火
[多圖] 乜而家男校有啲咁後生嘅miss
https://lih.kg/2313213

想當年我中英數老師加埋過百五歲
同宜家阿仙奴廢老三叉戟有得揮
無好講傾
一個兒子都夠玩鳩我都地中海/電蛇,B2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞