【歐霸之鬼】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDL

1001 回覆
0 Like 13 Dislike
成熟左既阿爆可唔可以做我地下一個叻準
炒柒咗達狗佢啦
咪又係得一招雪鳩佢 坐一年就走人
認真我對佢好有期望, 雖然我知依度好多人反細爆, 但我覺得佢真係有潛力, 佢先21歲, 仲咁後生,佢啲缺點無話改善唔到,講真洛克人如果借去德甲未必打到正選,Rowe之前借到去德甲傷到好似無乜點出,Nelson嗰時上半季好好波, 下半季記得出得唔多。 即管睇下細爆今季喺德甲踢成點, 我對佢有啲期待, 如果放走佢放唔到好既價錢會幾可惜, 不過借埋今季得番一年約,如果阿迪達唔用可能都係放走。C8借埋今季應該都唔會再借,如果要俾錢買佢不如試下用細爆。
+1
屌細爆其中一個原因就係愛狗
屌你老味買返黎第一場英超就正選
打得唔好都算
最記得係有一球遠射 射撚到唔知去邊
愛狗係度拔苗助長 唔知咩居心
細爆頭幾場大家係咁吹奏架喎
其實呢個世界無廢嘅球員 只有戰術啱唔啱嘅姐
新派路
摩連奴解釋為什麼夏天沒有簽韋利安:

“我們沒有足夠的錢提供給韋利安,我們無法匹配他在阿仙奴獲得的薪水,所以我們當時沒有浪費太多時間,我們真的支付不了他的薪水。在我看來,他依然具有威脅性,他依然是英超最好的球員之一。”
摩狗好迷佢架
Zidane has personally contacted Red Bull Salzburg's midfielder Szoboszlai to convince him to join Real Madrid. The player has a €25m release clause. [@BILD]

冇啦
傻西先去皇
同位有奧迪加特 久保健英 等上位
要拖daddy睇中既先有得上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞