[10月經典回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (25) 依個人相當有嫌疑

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
望一望鐵皮條仆街 個樣幾撚似金藏
第13集轉返去現世
衰啲講句
舊版都係沙都魚要求自己忍撚哂(為左niinii)先會唔識還拖
今次應該唔同套路
今集沙都子d戲好屎
連你都咁講
搵返舊版做對比,今集係好唔自然
同埋舊版沙都子慘叫個陣雙眼勁無神
但今集仲係好有神
我睇左舊版同cvn哩幕
發現新版都cut左幾多野
圭一冇遇到便當佬34
圭一冇搵魅音叫園崎家鬼隱鐵平
圭一冇去探沙都子,冇見到佢比鐵平虐待既一幕,亦冇睇到沙都子身上有瘀傷
我覺得新版唔會冇意義skip左哩啲野
好有可能係有野唔比得我地知先skip(例如上集禮奈黑化冇講到悟史啲衰野)
可能園崎家真係有執行作祟既能力
可能鐵平真係冇虐待到沙都
然後就係
無論舊版定vn,沙都子嘔果幕都會推圭一兩次落地
新版得1次係唔知有冇用意
Vn既沙都子都會掉哂啲檯檯櫈櫈出去
都會拍走圭一隻手,但冇明確表達到有新版果個眼神
另外有趣一提,vn禮奈最後會抱住沙都子
然後好撚惡咁屌7圭一叫佢收聲(惡到噓だ果種)都表達左禮奈其實個底都幾撚惡,係會屌7圭一,睇到哩啲位唔難明佢鬼隱點解會屌7圭一唔好問咁多野

邊條世界線都要屌7圭一

啲戲好屎
今晚返去會好好用肉棒調教佢
d戲咁假係咪伏線黎
就係想話比你知佢做緊戲

Btw新睇同舊fans睇依集個感覺真係好唔同
見到好多新睇嘅人係咁話依集好沉重,沙都子好慘.etc
但大部分睇過原版嘅人就覺得佢係做戲仲要啲戲好屎
VN K1講左d咩先比rena叫佢收聲
所以棉騙咪講, 到底rena內裏既性格係點
其實禮奈定詩音惡d
at least 詩音冇劫持到成間學校既無辜學生
但係目明佢d虐殺仲恐怖
Btw啱啱睇咗youtube片發析,有一點幾值得注意
今集‘魅’音唔記得咗班長要帶頭敬禮,同埋唔記得咗club rules
但果啲人唔係”無辜”既
#to
其他篇佢係咪記得晒d rules先
我覺得呢個人相當有嫌疑
魅音正常唔會唔記得
但係學之前位巴打話睇眼眶又好似冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞