2021 big4 recruitment (10)

1001 回覆
46 Like 101 Dislike
未派姐 有排派
So 我見佢個status寫 under review so I guess it means no
Ching係咪本身都係interview 跌番落 under review
十二月中都嚟
我唔記得之前嘅status系咩 wor😂 不過佢last update 系 Nov 8, 但我superday系 Nov 10 , 我仲記得成班interviewer 都 cyber security team嘅. Which means 我interview 之後 佢地冇update 到status, 我估即系not shortlisted , status都費事改
仲有機嘅 佢之前suspend過 應該仲有schedule剩
咁宜家個status係咩
Under review, status 係point 2
唔係正常㗎咩
有superday就加多個application (point 3)
完左superday就成個application無左
剩番本身你apply個個 (point 2)
我都唔知系唔系正常 失敗咪再搵過下一份 不過都好想知佢點解唔請

不過要depends幾多人走
聽講今年好多人升唔到ger但係出面冇乜機會
變相冇得走
等吓喇 應該仲有機嘅
唔係我
頂,我上星期五in,依家status仲係interview ,係咪無機
比定你
真心咩姐係成個application無晒野?
pwc offer god
可能當你未in
打去叫佢比你in多啲
無野嘅 未出offer
上面有巴打講逢星期三出
你幾號PWC RA super day? 唔會連application record都delete 埋掛
佢星期五audit
成個record無撚左
我都星期五audit但仲係interview,好淆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞