[仆街鳥]陳肇始:初步構思免費讓全港市民接種新型肺炎疫苗

530 回覆
31 Like 466 Dislike
藍絲快打
疫苗開放公測中
女生称接种疫苗致瘫索赔千万_中国质量新闻网移动版
2016年3月17日 — 高二女生宁宁(化名)在学校组织免费接种麻疹疫苗后出现不适,最终瘫痪在床。 事发后,她将注射疫苗
1.4億人即時死亡
孩子疑被假疫苗致癱家長怒要真相| 長春長生生物| 造假| 大紀元
2018年7月24日 — 【大紀元2018年07月24日訊】(大紀元記者梁珍香港報導)中國疫苗 生產造假事件曝光後,引起民眾的恐慌與憤怒。有打
唔使擔心

特區會係一樣結果

解決提出問題的人 就係解決問題

睇睇潘老母 就知 失咗蹤就嚟一個月啦 點解會突然無哂聲氣?雖然我都好憎佢 但佢突然無哂聲氣 大家都知咩原因

這亦解釋了為何831死了人 都無家屬走出來 亦係呢個原因
【問題疫苗】河南家長何方美涉尋釁滋事被批捕律師料判刑機會高 - 香港01
2019年5月2日 — 河南疫苗受害兒童家長何方美在遭當局羈押近兩個月後,近日更被以「尋釁滋事」 的罪名逮捕。代表律師指,何方美被判刑的機會很 ...
有心啦,
我唔使打
中咗感冒瞓一日搞掂
掠水就一定嫁啦
買疫苗都叫有枝針睇下

搞埋啲濕鳩出行又顧問費又剩都唔知洗左幾多錢

總之 藍既支持政府既先有得打
反正佢地咁多人做到群體免疫啦
中國悲情:幼女注射疫苗致癱母親上訪討公道遭批捕| 尋釁滋事| 毒疫苗 ...
2019年5月2日 — 河南新鄉疫苗致癱幼兒家長何方美4月26日被當局以“尋釁滋事”罪名批捕。她的代理律師高承才5月2日接受本臺採訪時表示,維權 ...
好想打落你度, 然後帶你返屋企搵個籠困住你慢慢欣賞
林健鋒你條柒頭唔好俾我知你打外國疫苗
經民聯議員林健鋒關注,內地已批出幾款疫苗緊急使用,並已有數萬人接種,效果良好,香港能否取得疫苗給港人接種。

我有錢自己去打外國疫苗,得唔得先.
老老實實,如果內地疫苗掂,中共仲唔大大聲聲.
話自己成功開發左疫苗.
叫人去買佢個隻!
癱左或變弱智到時正苦養

無得輸
14億人得幾萬人打過搵我地試?
林鍵鋒打先
愛國者應該以身試疫苗
8岁儿童因接种疫苗致瘫法院撤销136万元补偿_新浪法院频道_新浪网
2016年2月16日 — “2012年打完疫苗就高位截瘫了。”王红军轻轻合上被子,“3年多了,他没有站起来”。 事发当年,中国疫苗预防接种达10亿剂次, ...

好多都癱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞