[仆街鳥]陳肇始:初步構思免費讓全港市民接種新型肺炎疫苗

530 回覆
31 Like 466 Dislike
女兒打疫苗後全身癱瘓 中國媽媽:官員只解決提出問題的人
出版時間: 2020/08/29 08:42
更新時間: 2020/08/29 14:19
No, Thanks
拉囉 拉都唔打 打和自殺無分別。
女兒打疫苗後全身癱瘓 中國媽媽:官員只解決提出問題的人
出版時間: 2020/08/29 08:42
更新時間: 2020/08/29 14:19
死左唔叫後遺症 可以叫成功
微信問卷
你老尾做問卷啲對象錯曬
好似民建聯啲報告咁
永遠都係超過85%市民支持政府咁
大佬你抽嘅sample已經唔係平等
中國疫苗害其女險癱瘓!維權孕婦潑墨河南輝縣市政府陸網友瘋挺 ...
2020年10月5日 — 中國生物技術股份有限公司(CNBG) 等生技產業研發武漢肺炎(COVID-19) 疫苗,還在仍有安全性
聽住先 流感針都做唔到全港接種啦
成班共狗高官, 中聯辦, 國安, 解放軍, 廢老藍絲. 優先接種.
一陣免費又話人唔打
要強制
中國疫苗害女童險癱瘓!林俊憲震驚:拜託國民黨自己去施打| 政治 ...
我支持 香港警察
你現在可以幫佢地打針了
免費一定係支那嘢
想要英文嘢就自己比錢打私家囉
1k 1支都照打
兒你老母啦
女兒接種中國疫苗險癱瘓!孕婦怒朝河南輝縣市政府潑墨- 國際- 自由 ...
中國大陸悲情:幼女注射疫苗致癱母親上訪討公道遭批捕* 阿波羅 ...
2019年5月4日 — 河南新鄉疫苗致癱幼兒家長何方美4月26日被當局以「尋釁滋事」罪名批捕。她的代理律師高承才5月2日 ...
女兒接種3疫苗致全身癱瘓母索償無果憂耽誤治療|即時新聞|兩岸 ...
2020年8月29日 — 女兒接種3疫苗致全身癱瘓母索償無果憂耽誤治療 ... 何方美的女兒於2018年3月未滿2歲,一個月內注射中國醫科院的甲肝、北京天壇生物的麻腮風和武漢生物的百白破3種疫苗後,導致病毒 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞