張敬軒 HINS (42) 多謝軒叔 & Johnny Yim漏夜重新編好雪花抄

1001 回覆
50 Like 16 Dislike
好恐怖
係,佢哋好似想人冷晒一鋪清袋咁
老實,如果你係名人,屋企人仲喺大陸,你敢唔敢亂嚟先
講極都唔明,唯一諗到嘅原因就係,佢哋係為反而反

佢哋個思維要轉一轉,instead of 用時間去反某個人,其實應該要諗點樣去撐某啲人,同埋點樣去拉攏某啲人
共產黨就係最怕你哋凝聚,一多人佢哋就難對付,依家佢哋咪趁你病攞你命,係咁打散你哋要你哋互相懷疑互相分化,而軒仔本身多fans佢其實好大凝聚力,所以要重點攻擊。。我淨係諗到咁
大家有冇DM軒叔?
好想DM佢,但唔知應該講咩支持佢
有,將內心所有想鼓勵佢嘅嘢都盡量講曬出嚟了。
知道佢今日全日一啲都唔好受,真係好希望我地嘅少少鼓勵可以比到一絲慰藉佢
軟仔好似冇睇過我啲dm,係到 post希望佢睇到

見到好多人圍插緊你,但中國人不嬲口裡說不、身體卻很誠實架啦, 係呢個政治環境、呢個疫情下開騷都仲有咁多人支持,仲要呢到淨係香港人咋,仲要咁少宣傳都場場爆滿,你估易咩。支持你既手一定比出面鬧你既多好多好多好多好多好多架,所以千祈唔好唔開心呀!

你已經做得好好架啦,好叻仔架啦
佢地鬼知咁多嘢咩,唔夠講咪講返祖國生日快樂、雨傘後一直無出過聲囉
其實明眼人一睇都知咩事啦,近嘅許智峯已經係最佳人辦
我一dm個腦就塞咗,乜都講唔出
我都係,好多嘢想講又唔知點講
打太長又驚佢唔睇,但又冇能力簡而精
不過打兩句佢都未必睇到,佢一日可能收到勁多

所以我其實有諗過凌晨四點先send,嗰個時份冇咁多人同我爭
一去到DM個位就唔知講嘜好
但真係好想佢知道好多人支持緊佢
唔好亂諗野
我寧願出post tag佢
DM佢應該冇set notification未必睇到
好似有個位係睇陌生人信息,就算睇左都唔會有已讀果個標記,不過唔知佢睇唔睇得曬咁多,只係希望佢feel到有好多好多人仲支持緊佢就得
其實我又想問另一個問題
我account 唔係public account
我tag軒叔嘅話其實佢睇唔睇到? 佢冇follow我㗎喎
我個問題係咪好無知
睇唔到
咁好心機分析班黃衛兵點諗
有腦就唔會下下二元對立分藍黃去睇件事啦
咁即係我只有DM佢呢條路揀
點解27號17行嗰個可以忘記了段數

利申27號第18行
而家係咪兩單係入場者家人中左?
同埋好多柒頭以為紅館係full house係到抽水
同藍屍一樣質素
因為兩單係家人病發先
有一單係患者同家人一齊病發
第四單就無源頭
琴晚dm左佢
不過應該都唔會睇
Send左俾佢 起碼同佢講左我想講既黎支持佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞