張敬軒 HINS (42) 多謝軒叔 & Johnny Yim漏夜重新編好雪花抄

1001 回覆
50 Like 16 Dislike
佢係咪痴撚線㗎其實
突然想笑
諗起如果唔加場最後兩場咪好地地囉
利申: 有睇29號
Hater我哋只係需要盡量唔好令件事一面倒即可 所以適時都可以出下聲
Hater拗到咁上下咪一句死基佬撻埋嚟當自己贏咗
黃絲就係咁嘅質素
佢講啲嘢來來去去都係離唔開屌人同祝福
有時見到呢啲人會覺得黃呢邊好慘 佢哋呢啲自稱黃嘅言論同廢老藍絲差唔多
我從來都覺得依班人係對家放入嚟扮黃去做分化,抹黑同污染成個黃營,長期戰嚟,時間耐咗就會睇到佢哋個成效,就係你會睇到今年同舊年嘅分別,舊年所有人和勇講咗核爆都唔割,好團結,兄弟爬山各有各做,但今年?鬥黃分化分到散哂,內鬥得好緊要,真係唔洗再講光復,搞掂好個黃營內部先
佢哋唔會睇字

我係嗰個po講完即刻俾人負皮
Donki真係迫到沙甸魚咁都未有事
這就是年輕人不太懂得人情世故的地方。既要拋身搞政治,只靠激情沒有用,更重要的是要有個大腦。某人五年前表了態,現在沒有說話,不等同見錢眼開,即刻就做了民主敵人。

冇辦法,出面班人冇腦
黃衛兵邊會咁得閒入去睇完分析完先屌你
一嚟就屌完之後屈藍絲 完。
因為成日有人話2014 嘅嘢都拎出黎講咁唔睇都冇辦法 冇得話人駁唔到佢哋
可能佢哋淨係識睇圖
已經成日叫佢哋loop返之前個po就知咩事
佢哋格硬屈都冇計
其實我哋同佢哋嘅爭論根本永世都唔會有結果,好撚攰,佢哋幾時收皮?每日至少一個張敬軒post咁濟
其實真係睇到好攰
明佢嘅人自然會明 反佢嘅都會繼續反
所以真係覺得冇乜意思
冇辦法,人紅是非多
入面嘅內容不論撐軒反軒嘅個個post都係一樣
樂觀啲諗
起碼經過上年國慶件事佢人氣冇少到
仲係只要關於佢嘅post都係引起熱烈討論
4患者入場日期及位置

●11月22日進場,坐黃閘74段
●11月27日進場,坐紅閘,但忘記段數
●11月28日進場,坐黃閘74段
●11月29日進場,坐黃閘74段
希望所有人都健康
大家呢排唔好周圍去,或者約人玩
保護自己,保護其他人,保護張生
不推文pls
不推文pls
剛剛睇完報道,但最重要唔講邊一行1行同32行都差好遠
真想擔心死邊個

不過大家都戴晒口罩 我真係有望過啲人有冇拉低
真係冇乜 大家都好乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞