有冇靚仔分享下比女食嘅經驗?

255 回覆
26 Like 160 Dislike
依家租車又平又易
如果你覺得係車問題嘅話可以試吓,
租兩日$1000有找
Go
交友app都唔易

利申唔靚仔
繼續

果晚搞到5點幾先訓,但我訓左一陣9點幾就起左身,又唔想再訓就出去去廁所同飲啖水喇。
一出去就見到有另一條女(B女)坐係梳化,佢係同果條女(A女)一齊租屋既,我第一句就同佢講早晨,佢劈頭就問尋晚你地仆野係唔係好開心呢,好撚老尷我都唔知點答佢好,但我點一點頭答佢「係呀」,佢應該尋晚聽到d 屌閪呻吟聲喇。

之後我見咁老尷我都係番房訓多陣先。
A女一起身就模我條野之後又屌左一獲,星期六星期日加埋屌左5次,鳩都痛。其實係房屌緊果陣,B女係出面廳,我真係諗如果佢入埋黎房玩就好了。

夜晚我臨走前A女走左去沖涼,我就係梳化同B女吹水,佢一腳伸去我條鳩度,問我細佬係唔係玩到軟晒。B女隻眼好撚淫,我忍唔住又硬左,我就答佢唔係呀仲好堅挺。我見佢咁淫又咁既行為,我又唔知醜問佢攞左contact,睇下有冇機

待續....
臨近聖誕...d 女女都會好寂寞, 大家想食女/溝女俾d心機
早幾年去lkf,尤其係25/12同31/12果晚,d club係女多過仔
雖然今年果幾晚唔似可以落club
節日氣氛,你肯主動d,分分鐘有性福
仆街又係故黎
唔撚係故呀
我唔係交友app喎師兄
不過都用過既

平日唔好秒覆佢,講野flirt少少搞笑啲
ICON/換相就㨂啲有自信少少,做運動呀 玩樂器之類既相
不過最近食咗件好撚痴身,想做我條女
又繼續

咁其實之後果三個月都有搵A女行街睇戲食飯+扑嘢,本身果陣我失戀冇耐冇拖拍,又有條女拍下拖屌下閪都唔錯。但感覺A女d性格同我唔係好夾,又情緒起伏好大,我都唔可能成日都咁冷靜。

我地平時都好小傾電話既,都係message 多。有一日佢打電話比我,佢話佢男朋友打到佢流血,叫我宜家去救佢。

第一我聽到佢有男朋友,我有 d d 唔開心,雖然我都有咁諗過但真係比我估中。

第二佢叫我宜家即刻去救佢,你估下佢係邊度,佢飛撚左去美國,屌你老味點即刻飛去救佢呀。

我果刻自己都亂左方寸,都係亂鳩咁up叫佢報警之類喇,老實係咁既情況下都俾唔到咩反應佢。佢講講下就及左我線,我就再冇同佢聯絡過了

待續.....
個個人都有自己既陰暗面
唔洗比晒人知自己既真面目
A0?
我拍拖之前覺得自己成世溝唔到女
拍完第一次先知道原來溝女咁易

btw上網食女方便同簡單好多
同事朋友個啲真係好麻煩咖
唔知點解呢排識親都係處 所以無食
不過就玩下前戲咁
有咩人格缺陷?
control freak / 極度小氣 / jealous / 勁蠢
人無心會點
叫danny分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞