有冇靚仔分享下比女食嘅經驗?

255 回覆
26 Like 160 Dislike
睇到而家呢個先係真貨
我都試過
grad din完大家搭鐵走
有個女同學突然叫我送另一個女同學返屋企
我話佢住九龍塘咁夜我冇車返屋企喎
有次係交友app 識左條女傾左差唔多一個月,有日星期六夜晚冇節目,傾傾下條女話上佢屋企飲野傾計食宵夜,我心諗可能有機喇。

點知佢飲撚完wing wing 地,成3點幾都冇咩機會有進一步行動。咁我話都咁夜,借個梳化黎訓一陣朝早我自己走喇,佢就比條毛巾我話可以沖個涼先訓,佢自己就入左房。

咁我真係沖個涼喇,沖緊涼果陣條女敲門話要入黎攞d 野喇,咁我unlock 度門我就走番去浴缸繼續沖涼,有浴簾遮住應該睇唔到我個身驅既。

點知佢突然拉開浴簾,赤條條咁走入黎話想同我一齊沖涼,嚇到我鳩都縮埋。但好快小鳥又變番巨鳥,雖然佢細雨但好白淨又走肥,一邊淋住水一邊屌佢。之後沖完涼番佢房訓,未訓著回左氣又屌多獲。

打住咁多先一陣仲有
後續都係果D啦
佢好純好順眼
只係當時鐘意靚女多D
而家大個反而鐘意佢呢類
無食就唔會記得佢, 食左反而間唔中會諗返佢
其實中學已經係咁,有一次有一個熟啲嘅朋友同我講
我朋友

喂你法唔發覺我哋班女神好似對你有意思
你係咪傻撚咗,邊有可能
佢成日望過嚟我哋呢邊喎
唔好諗咁多啦

隔咗一排我就開始覺得我朋友講嘢好似真
事緣係分組嗰陣,都想同我一齊
跟住有幾次特登扮仆街i落我度

我朋友咪話試吓囉難得佢睇得上你
之後諗住試吓究竟自己對女仔有冇感覺
嗰陣讀緊書冇乜錢就諗住約佢睇早場
點知我又遲到搞到冇得睇,其後大家一齊食飯行咗陣街咁,之後斷斷續續都有出過幾次街,唯獨係冇拖過手。
跟住聖誕節嗰陣話大家幾個朋友一齊去女神屋企開party,上到佢屋企嗰陣發現得佢一個
當下就覺得可能佢哋未到
嗰時佢叫我喺廳等一陣,我以為係交換聖誕禮物嗰啲,點知幾分鐘出嚟之後佢就換咗套勁性感嘅衫
之後我即刻嚇到走咗
請問交友app點易食女??
屌 不過扑野對中學雞黎講係好大件事嘅(以前)
依家好普通咋
翻大陸交流 然後有條女叫我買外賣比佢 一齊係佢房食 食完之後係張床睇短片 佢愈拱愈埋 然後最後無扑
咁之後你女神點
自此大家冇溝通
點解咁傻呀
宜家呢個環境要keep 到心理質素正正常常真係好難,呢兩年體會咗好多嘢搞到啲價值觀有啲扭曲
因為我好清楚
自己鍾意男仔 Sporty Slim fit
笑死
個女仔都幾黑仔
蒲完: 上黎我到? / 你一陣去邊?
再唔係話今晚跟你走 問你係咪鐘意佢果類野啦...

普通就比女煩....不斷撩你傾計..之後約出街-> 之後睇情況啦..
絕對100%真實
我諗佢應該有陰影
如果佢係男仔嘅應該晨早搞咗佢
成日比姐姐撩

最記得有次比個高我一form既姐姐撩,個陣仲係用緊sms chat,傾傾下佢話要上黎我屋企,咁啱又無人咪叫佢黎,上到黎之後係咁借啲意挨過黎請我食波餅,又係咁搵我啲泳褲出黎話想睇我著

但個陣青頭仔咩都唔識,最後食左好多波餅打左幾個車輪就完左

好記得佢係咁叫我daddy daddy, 而家諗番起都好多呢啲經歷

到而家落酒吧都仲會比姐姐撩

利申 姊弟戀緊,而家呢個都係佢做主動識我
有冇咁易屌到女
因為有車
吹水大會現在正式開始
你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞