有冇靚仔分享下比女食嘅經驗?

255 回覆
26 Like 160 Dislike
屌 我又係
不過依家啲處女好肯含撚
有得出火都唔錯既
呢個真
依家keep住有2個 其中一個成日問點解唔約佢
連登月入50k都係A0
咁又過左幾個月,間中都有同B女WhatsApp傾計。佢已經冇同A女一齊住搬左番屋企,咁佢又同我講番A 女既野,其實A女一向都有個男朋友係美國,不過A 女都成日搵唔同人扑野。所以果日係A女屋企見佢都見怪不怪。

同佢傾多一排條鳩又開始痕痕地,好懷念佢個淫眼同條淫腿,咁我就約B女出下街,同佢食飯飲下野。出左街兩次街因為佢冇咩表示我都唔敢有進一步行動。

有一日唔知痴左咩線,我plan 好晒點樣可以屌佢
我就同佢講我book 左Hugo’s 食飯,另外買左支Chanel 香水 送比佢(送香水又唔會太貴,又好睇),諗住食完飯就同佢講我book 左酒店要唔要一齊上去。

事情真係好順利,當我開口講佢完全冇意外既表情,佢真係同我上左Marco polo酒店房
果次為求屌閪都要揼d本:

酒店:$2000
Hugo’s :$2500
香水: $1000

我地買左支白酒上酒店房開黎飲,飲到咁上下佢wing wing 地就話要沖涼訓覺。
咁佢話佢沖完先到我,本來沖諗住一齊沖添,咁我等佢沖喇當時已經好撚緊火,我快快手沖涼攞埋個套放係枕頭底先。

佢訓左係床唔郁咁我就揭開佢件上衣(沖完涼仲著衫,扮晒野),對波比相像大有C ,波同塊面一樣膚色比較黑,粒Lin 唔大乳暈好細,一見到粒Lin 我就想瘋狂”絕”落去,但仆佢個街佢話唔好。

咁唔攻上面就攻下面喇,好彩果日佢著裙摸幾摸佢已經濕晒。條腿有d 結實腿型好撚淫,睇到我頂唔撚順,我就除左佢條底褲戴套插入去。
雖然佢濕晒,但佢d 反應真係比較差,成條死魚唔郁唔佩合,反佢係上面搖都唔搖。

你知我好撚緊火喇,見勢色唔對冇咩引,唯有我自己係咁狂抽插佢,終於出左。之後就訓覺囉。

到第二朝起身佢就摸我條野,摸到咁上下佢就同我講因為佢尋晚飲左酒好攰(總之唔撚買酒飲),佢冇咩反應知我唔多enjoy 。今次佢主動係上面搖,不過好老實佢d 技巧同佢副身形唔成正比,正常黑黑地個樣條腿又淫應該好好砌先啱,但佢搖呀坐呀都唔係好到位,有d 生疏。

又待續.....
做咩變咗講故台
btw 請繼續
B女佢都開口講話鍾意我依類型先會跟我上房比我屌,聽到其實我都好lum 既。不過我要戴套先可以屌佢,佢話我屌過A女驚佢污糟喎。

不過開完房,我同佢行街街佢走左入Chanel 叫我送個兩皮野既袋比佢,佢話如果想佢做女朋友就送個袋比佢。正常女仔就算貪錢都會扮下野,可能佢又覺得我啱啱屌完佢出手會闊綽d ,又可能佢平時約人上房d仔會立即送比佢。

果刻我真有一刻心軟諗過送比佢,但我最後我都好堅定覺得佢真係拜金,我唔會揀個咁既女朋友,反正我鳩痕姐唔一定要搵佢做女朋友,我話再睇下下次先送喇。(其實我果刻都冇諗過再搵佢)

我聽佢之前講佢以前兩個男朋友都大佢好撚多仲有老婆,但有錢佢話唔介意比阿叔屌,因為佢話阿叔d 錢易呃。所以我先諗住豪豪地先可以屌下佢,但真係唔可以上心,如果鍾意個咁貪錢既女仔會成日懷疑係鍾意你d 錢定鍾意你呀,同埋佢會好易為左錢而離開你。

完-
靚女唔會屙屎,靚仔又點會上連登!此post已完
巴打真係好dum 本
唔驚佢say no嘥咗間房?
唔驚

我諗好左架喇如果佢唔上黎,
我就自己一條友飲酒食薯片浸下浴

再唔係谷住谷住call 條G 上黎又得
這些機會
試過一入到房條女又幫我除衫沖涼又讚我好靚仔好大碌又含到雪雪聲含到我尻都硬哂即刻就上套大力衝刺最後幾分鐘就忍唔住交左貨..
最後交低家用走人
可能食親都細個,通常食開20歲
其實未必乖,可能係見識少姐
本來就成班屋企人 細嗰班一齊去aia玩
跟住堂家姐帶多咗條女嚟
玩完幾個鐘 跟住成班去公園吹水飲酒
跟住就瘋狂問我啲感情嘢
又問有無女朋友 想唔想要女朋友嗰啲
差唔多啦 好多家庭都係差唔多次序
做Ocamp 組爸
喺oday識咗個組女同佢幾好傾 mk妹黎 有波 大約c cup
某日溫溫下書好攰上咗佢Hall訓咗陣之後屈一日宿(佢無roommate, 所以嗰陣我訓無人嗰張床)
咁大家本身分開訓
佢扮訓唔到 開始搞啲小動作
成日拉高少少件背心露個腰仔
又話覺得自己個Bra好緊 之後真係除出黎比我睇 件衫又有少少透
又話有啲凍想我攬住佢訓

其實已經勁明顯 但係我嗰陣細膽無好主動
好怕羞咁攬住佢同佢訓同一張床
之後我都未識做 佢就主動kiss埋黎話 咁怕羞嫁咩你
之後就真係上咗床。。。。
摷下下面發現佢濕到pk 最後主動幫我用手同口

做過幾次就收咗皮了。。。
冇圖唔信你
幾精彩,希望係真人真事唔係作啦!
咁主動都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞