點解當年keroro軍曹會無啦啦收左皮?

557 回覆
1581 Like 13 Dislike
得頂帽係
我覺得岩11-14歲睇
火花環 好Q重
D火花粒粒撞完就無 變番普通重力環
因為成套野太多搞其他動漫呀bandai 呀何d野

大人有時都唔會一時三刻記得搞個咩梗 何況小朋友佢知唔知點解紅色有角就會係三倍速?

冇睇過就唔知笑d 咩 自自然然有新野就去睇新野
咁你要睇下超級小黑咪漫畫
印象中係某一季既尾幾集.?
我屌你老母臭閪,
洗唔洗咁撚惡啊,
我點知你哋冇post啊,
我都係出於對件事嘅關心啫,
我都係好撚擔心件事冇人知,
以為冇人理啫,
我咪問下,
點解冇人講囉,
我咁問唔係為咗咩優越感,只係我唔想咁重要嘅事冇人理,
但我見到冇人開有關於呢個話題嘅post,
我好撚7嬲
我嬲你地過咗咁耐都不聞不問
我咪等下有冇人開囉
過咗一個鐘架啦
係無啊
無人開啊,我屌你老母
我嬲你地到依一刻仲係無理過呢件事
一件咁嚴重嘅事無人理
我先開post屌7你地點解冇人講囉
啊叔我日撚日想你地生性
屌你老母無人開呢啲咁重要嘅post
抵唔抵屌啊
我屌你老母臭閪
真係谷鳩氣
一開始佢係cross over 返好多以前動畫特別係高達嘅名場面
又會攪下d 咸濕gag
感覺係傾向俾年紀大少少嘅觀眾睇
之後可能玩晒d gag 冇晒材料
成套野方向變左俾細路睇嘅卡通
可能太多同類型嘅兒童卡通太多競爭
最後就沒落左
其實認真覺得軍曹好好睇,多數都好輕鬆搞笑,有啲集數幾感人幾熱血。佢向好多動漫致敬,大個睇返好多唔同動漫作品先get到佢啲梗
嗰幾集真係好型,個個都忽然爆seed反cup

食壽司果集最撚好笑
爆熱神掌定閃光掌
有集扮少林足球
正版打正版應該舊陀螺輸
如果用返火花環就唔知
其實摩亞係同keroro咪一樣係外星人,只不過摩亞個樣似藍星人咁解姐
唔係556咩?

跟著佢個妹拉比就會講話: 對唔住呀! 我哥哥成日麻煩到你哋! 真係好對唔住呀!
直頭係
桃華都係
第二隊取代keroro嗰輯係第二季最後嗰幾集
計時器嗰輯應該係第三季
正,超好玩
有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞