[10月經典回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (23) 咪啪:龍騎士07我屌你老母

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我覺得今次對手係揸住梨花本攻略 所以梨花用本舊攻略一定輸
因為上次觸發嘅組合係禮奈+ K1
魅音+k1 之後詩音+k1
你講得岩 可能兇手會預早令 K1組合另一半病發 等佢無法靠K1通關
捉沙都魚黎養變鬼父 然後沙都魚大個左去診所做變夜勤病楝
姐係K1會唔會係兇手控制唔到?都係要靠佢贏 暫時睇兩次佢都叫存活
我諗深一層今次換人發作既原因唔係撚鳩梨花同讀者咁簡單
你諗下
每篇既導向,假設有梨花燈圭一同唔燈圭一食花生既路線
鬼騙:梨花叫圭一信禮奈》禮奈入屋捅鳩圭一
梨花冇叫圭一信禮奈》圭一疑心發作〉打死禮奈

綿騙:梨花叫圭一送公仔》引起魅音保護圭一既心而發作
梨花冇叫圭一送公仔》令詩音接近圭一,照舊版導向發作殺死所有人

所以換人發作既目的其實係為左令梨花冇任何破關方法

咁入江係咪要食屎
可以理解係陷阱 我針對你嘅玩法 預先早好準備梨花你點夠我玩

但係上次鬼隱無引發禮發作 今次有 我覺得係黑手加咗料 就好似之前講 兩篇溝埋一齊做 會唔會利用埋 佢地輪迴者會有少許記憶做埋伏 等佢地發作

暫時睇K1仲係王牌
假設第一篇信禮奈係一定過到關 因為禮奈無發作 黑手一定係做咗手腳禮奈先會發作???
定係信佢 禮奈就會發作??? 呢個都係問題
唔睇埋祟騙真係好難下定論
但我覺得詩音真係大機會發作
佢食到心愛既沙都魚既屎已經好過莉花要食公廁屎好多
鬼騙動畫應該最後L5 r頸死左
我覺得相反
佢就係斷絕圭一哩張王牌先咁樣做
圭一送唔送公仔都會死
都係自殺
綿屌騙見到紗音入醫院插佢都係幻覺嚇死
信唔信禮奈
禮奈都會發作
因為禮奈應該一早殺左鐵平而發作
唔信禮奈
咁圭一夾佢手指
第日攞把球棒打撚死佢咁解
紗音
我諗原因舊版鬼隱係圭一L5
意味就算你係鬼騙叫圭一唔信禮奈
圭一最後都會發作打死禮奈
咁魅音呢
紗音入醫院插佢
你係綿騙唔送公仔會照住目明既發展由詩音殺哂所有人
我有諗會唔會黑手 係想令梨花放棄 所以咁樣做
梨花以為信禮奈可以過關 可能上篇信禮奈 K1下場都係一樣 綿騙一樣

會唔會本身3個故事就係被設為無法通關

佢想用來打擊梨花令佢唔再刷赤板?
L5打錯字
我正想講 下場點都一樣目的都係令梨花投降
講緊鬼隱魅音都係比k1打死
叫佢放棄應該係
一個唔會打爆既遊戲
但新版沙都魚一定要對稱死
所以唔知綿騙行詩音線咁沙都會點死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞