[10月經典回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (23) 咪啪:龍騎士07我屌你老母

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
如果係有海貓式視角既話
我覺得34同拉姆達既關係=繪梨花同貝倫
學貝倫話
唔洗諗太多
否則會頭痛
羽入其實都唔太重要 漫畫同動畫 遊戲 3個接子彈表演方式都唔同
拉姆達講過比阿嗚嗚嗚嗚玩過 到底係咪講緊寒蟬
之前剩係諗會唔會係升級上去變魔女 好似貝熊咁
會唔會調返轉 係跌咗落去做34

如果係咁會唔會因為大梨救返LL34 咁34變返魔女再救貝倫?
定係大梨已經係魔女用奇蹟救返LL34出來 但係貝倫講比人玩咗1000年 寒蟬都係100年 仲差900年

如果係前者解唔到點解貝倫會唔多謝佢 話晒都救命恩人
後者拉姆達咁鍾意佢又好似幾似 但係唔夠歲數
諗撚到頭裂都未諗到
繪梨花為左破案
明明冇人L5
佢搞到全部人L5然後等自己唔會估錯
觀劇魔女玩佢
明明一開頭殺梨花屠村end game
然後觀劇魔女返去遠古搵羽入哩個棋子返去幫梨花輪迴
這個垃圾遊戲我不估了
梨花一係就直接死
一係就輪迴玩100年
你問貝倫會多謝邊一邊
佢會屌哂兩邊
我假設寒蟬真正就係死全村 咁寒蟬到底係棋盤定係就咁係故仔?
如果係棋 我當係阿嗚嗚嗚 對 拉姆達 拉姆咁樣姐係嬴咗?

咁阿嗚嗚嗚嗚搵羽入比梨花輪迴 姐係開外掛強行打到嬴為止 都要玩100年 證明拉姆達都幾勁 然後拉姆輸咗?係咪比佢掉咗去某個碎片撚?定係去返寒蟬 仲埋失落嘅900年到底存唔存在?

比我揀 我會屌龍7
所以我覺得lambda本體可能根本唔係喺寒蟬出嚟
唔需要夾梗將兩套哩再拉埋一齊
雛見澤同六軒島有個共通都係貓箱論
1986年滅左村
個真相係點冇人知
所以所有野都可以比人作出黎
我地睇到既寒蟬都可能只係作出黎既一個ep
海貓上位棋盤呢D後加既設定
應該係由龍7自己諗左會唔會同點痴番落寒蟬世界度先算啦
寒蟬到底係輪回定係好似海貓咁就真係無人知
如果係輪迴 滅村只係其中一個世界(碎片) 變咗唔重要 多多都有
如果好似海貓咁 真實就係真相 不過最尾都係等你睇埋先
其實本來都分開睇 同作者角色客串就時都有 只係今次OP令到有其他幻想
龍七好古惑架 佢成日哩係廁所同自己傾點樣殺死D人
有味
我想回應下上個po海貓討論
喂 又話唔提梨花跌左落屎坑既
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞