[10月經典回歸] 寒蟬鳴泣之時 業 (23) 咪啪:龍騎士07我屌你老母

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
我覺得係
當然有人話綿騙都係詩音L5咁即係唔係反轉
都係睇埋5-8先再入黎
btw,要玩反轉咪要做年番
哩個由海貓出開始討論到依家都冇定論
龍七訪問有提過少少佢唔係邊個 但都冇講到佢正身係咩
佢話過自己都比羽入撚過 34係最似 但係龍七好似話唔係佢 所以都唔知係邊個了
又jer住魅音
但的確係魅音大機啲
Loli34脫離左孤兒院之後
改左名做34
果個34已經唔係佢黎
我係咁解讀
梨花係觀劇魔女同拉姆達捉棋下既受害人
梨花最後脫離左1983年6月悲劇既輪迴就係靠刷出所有ssr既奇蹟
所以貝倫用奇蹟打敗左拉姆達
點知沙都魚 34 呢d全部都唔係
但lambda delta意思就係34
我最開頭以為寒蟬呢個棋盤就係拉姆達操縱 最尾比咪啪嬴咗

之後咪啪唔要嘅貝倫人格 走去救咗LL34 所以拉姆達咁中意貝倫
但係之後睇太多其他解釋 我決定最後好似拉姆達咁放棄思考佢係邊個
名呢d野好死姐

可能係34+沙都魚 所以龍7答你唔係
拉姆達做對手但個輪迴係觀劇魔女(己方)整出黎
比兩邊玩殘
佢未玩哂隻「game」姐
現實比佢玩果盤棋完左啦
唔係貝倫點出黎
新post循例留名

沙都魚係拉姆達派入己方既內奸黎
好多都諗唔通不過要跟源頭可能要跟返羽入未死之前 佢地一族係當人類狗咁樣撚
但係寒蟬一開始邊個做羽入嘅對手?
如果係拉姆達 咁佢算唔算輸咗比羽入 跟住比佢掉咗入去成為34?跟住輪迴
直到大梨救佢出來 咁本身寒蟬個劇本到底係點
屌你又玩字
啫係你覺得所有碎片只係其中一局 (game)
直至過咗賽殺篇就係成場遊戲(game)完結
羽入可能係幻覺黎
所以34最後射唔中佢
係集體幻覺
我講緊佢打破4次玩壁話未玩完龍7隻驚姐
哩個都係我諗咗好耐嘅問題 就係時間順序問題
雖然按道理碎片與碎片之間應該係冇乜關係,但某啲外傳碎片係有講明佢發生嘅日期
特別直到采同田村出場已經令成個寒蟬世界觀好怪
咁又真係有白鸛 正傳when they cry第五個大篇
海貓都係個不同世界線會互相影響
所以寒蟬不同世界線係會互相影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞