Slam Dunk 男兒當入樽 (31) 台服半年塵

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
仙道都仲可以話係天才 每日都變強 但整到咁on9
花形就真係冇道理
已經唔會玩果d儲卡足球驚 課到瀨屎
淨係玩緊隻經理型既 唔駛課自己打金都砌到陣玩
我覺得最離譜係池上
宮益都離譜
防守好,大招儲得快,跑得快,3分準
但又唔洗升到100%
我自己都無升儲4招大同後傳個兩個天賦,慳返15張卡,
但對實力無影響
對海南嗰陣
點都唔夠上面招千斤墜痴線
真係, 貼身防守係啱嘅, 但漫畫入面都係同仙道包夾流川果陣偷過一球波就無限放大佢偷波技能
對海南有偷過牧
好期待半週年200鑽都無
仆你個街換粒雙塔返黎無場有用 一係兩隻三分一係垃圾荒木流川木暮

我玩內藤花形都係有隻主板姐
係喎, 你啱
高砂招引人傳波比佢又係夾硬黎, 明明係櫻木自己傳錯都可以屈招技比佢, 好彩隻GAME冇得foul咋, 如果唔係高砂實有招技係引人犯規

差4
巔峰好難打

想下1000同2000名除左稱號有咩分別
佢人物得咁多,d後備同陪襯角可以體諒。櫻木、流川出集訓重整技能當全國版都ok(共他三隻都重做我無問題)
櫻木、流川改左有自己特色。一個雙大,一個複製大(當然佢招大淨係復製對位會好好多,貼地返)

花形,仙道驚追唔上環境用進階加強下就算,重做由入樽變黑子就真係過曬火。比人感覺好割草。
pay to win
冇新角色加入
唔出進階又玩唔到落去
井上乜都唔批 唔出新野又俾人屌 佢又冇錢搵點經營
講真如果佢可以比人$38-$78蚊買粒傳水晶,
好多人為開絆都忍唔到手
呢D咁孤寒做乜鳩,反正升隻人都要錢
家機一隻大作先幾舊,都生存倒。上次佢一件勞工黑底都成4-5舊水

手遊唔洗擔心佢冇經營,頭一浸賺到喊。
原來呢排出咗國際服好懷念一開始無金錢煩惱嘅時候
講真, 大陸個市場咁撚大, 晨早回左本啦
角色就得咁多個, 應該係耐唔耐buff下D角, 好似宮城, 3井果D咁整個進階整多1,2招技比玩家慢慢練上去, 進階果張野課金快D拎到又賺一水, 而唔係下下好似光櫻咁直接出去到final form囉, 搞到之後果D全部重新整過隻
依加2~3個月出一隻remake奪寶角都會有出齊嘅一日, 咁之後係咪出要3粒傳奇水晶奪寶角?
唔好諗住佢會挨到幾年隻GAME
依家玩到咁陸版2年都難
始終要明白ONLINE對戰遊戲就係有錢就係惡D
安份守己專心做個皇牌仔明星仔咪算
唔好諗住自己300潛又齊角
見到對面又光櫻進階流川自己植草潮崎
咪就知自己冇落本同人地鬥既分別
所以佢一開始個方向已經錯左
搞咁多野可能同D垃圾無腦課金掛機game賺嘅錢差唔多
咪係 我就唔信佢冇錢賺
睇完上面張圖,當真既話,其實個project由頭到尾都係一個錯誤
自己明知對面咁既性格又要投資,最後搞唔掂 將隻game搞臭埋,影分身仙道
當初仲ff咩豬星大 屌那星,好彩已經棄左9成,最近回鍋pad
你就快上返傳奇
井上都批影分身真係吐血啦
喂喂喂國際服好似仲順過台服
我覺得咁樣反而證明左就收皮,當對一樣野咁堅持,唯有明知爆鑊既時候先會唔撚理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞