Slam Dunk 男兒當入樽 (31) 台服半年塵

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
好似皇牌仲難打過傳奇
真係好過份
要贏個陣俾個豬隊友黎
求輸個陣整兩個可以2打3既人黎做隊友
隻牧勁
保星卡儲到成10張未用
官方應該預視到唔做d野,
下季好遲先開到巔峰賽
唔會啦
只會仲快
夠5k傳奇級就開得

用長櫻有個好處 對阿牧入底chok係咁哼哼哼
我指燒bar保星就係比多d人下季上分開巔峰賽
sob一日玩唔玩到50場
點解你個場次數可以升得咁快
放假有機
你淨係玩花形多過我成個ac既次數
唔會 季中我主號上傳奇果排先係
早幾日幫個fd代打由王5上傳奇
啲王牌仔無論潛同實力
都大概只係季中明星12左右水平
只要拎隻核出去好大機會贏
王5上傳奇好似用左4張保星仲有6張係倉
真正最難上係開季頭果3個星期
果3個星期上到傳奇果啲fd
而家全部殿堂以上
咁打法 排位實大起大跌
我打10場左右都開始無咁專注 除非狂贏
我排位差1W先拎到保星卡
岩岩先單排比你對面個牧做我隊友carry贏
保星卡累事
狂送保星卡果排我隔左幾日先打返排,單排上到殿堂重有4張係度

兩個人咁
利申覺得佢幾勁
我自己鳩鳩地
wfh都得
https://www.facebook.com/100292418245566/posts/201787324762741/?d=n

狗黎
小田應該唔送啦

來自《#灌籃高手 SLAM DUNK》營運團隊的回覆
📨 Re:8級潛能什麼時候開????
📨 Re:半週年活動????

近期因簡體版本開放了新功能,導致許多玩家透過粉絲團或客服前來詢問,為了讓玩家可以更透明的了解台港澳版本(以下簡稱繁體)的後續規劃,特別挑選了兩個最多玩家詢問的問題作回覆。

Q1:簡體版本最新開放的8級潛能,繁體版本何時會更新?
A1:由於台港澳與簡體版本本身就存在時間上的差異,加上兩邊版本現在玩家的環境大不相同,綜合考量下,繁體版本預計半年內都不會推出8級潛能的設定,半年後將視玩家整體情況,以及平衡性調整內容,不排除繼續延後推出的可能性。

Q2:繁體會不會有半週年慶送傳奇水晶的活動?
A2:這個問題分兩部分回答,首先前半部分要讓玩家失望了,繁體版本並不會有半週年慶的活動,所以也不會有贈送傳奇水晶這個福利了,但取而代之的是繁體近期將會舉辦一系列冬季活動,請玩家拭目以待了。
另外一部分,有熟悉過的老玩家都知道繁體版本的光頭櫻木兌換方式是1顆傳奇水晶+3000鑽石兌換,針對目前其他地區版本已開放的集訓角色,未來繁體版本也將維持一樣的販售方式。

再次感謝大家從遊戲上線以來的支持及鼓勵📣 後續將不定時跟大家分享繁體版本未來規劃,謝謝 🙏
你認真覺得佢地季中有明1,2
點會有人覺得小田會送
台服唔送咪唔會周街都係咪冇咁濫唔係仲好咩
一送d垃圾
應該係果啲位左右
季中明12同王123差距好大
王12要上傳奇要磨好耐
因為只要一搜到王5明12就超高機率輸
所以果時班明12都會卡係明星同王5
而家王123就係果時明12左右
送都難養
36000鑽
唔好去養隻牧
我覺得佢乜都唔送就冇去得咁快
起碼仲有半年命冇咁快崩
單排應該屈到大部份人
唔協防都任佢空位射
其實佢唔想直接送水晶
不如送仙籐神3選1
又可以引人開籐真仙道技
唔想開養又可以用來開宿命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞