Slam Dunk 男兒當入樽 (31) 台服半年塵

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
係,殿堂水份都重,真係到殿堂50星以上先有高少少強度比賽,正常上季傳奇都會上到殿堂50以上
打錯
皇牌至真
有冇人鍾意自己走埋去角田度俾佢撞出?
唔知點解感覺好治愈
*撞開
最多都係10blk,對面唔敢亂黎啦
弊在有時補人位,但無人補你位,對位入左球就係度|||,得啦,之後只守對位算撚數
打到上皇牌傳奇仲有人出人盯人依句野出黎
心諗條友自己一個都盯唔死人有咩資格講
我覺得巔峰賽D人仲癲過平時單排撞到果D痴線佬
要贏咁難
要輸都係咁難
乜野game黎
頭先有場真係一隻牧救全家

我(越野)、魚、牧 對 光櫻、仙道、赤木

魚住籃板完全唔夠搶(最後籃板係12:1)
一開始我嗰面比電腦制裁,我2球空位3分唔入,加上牧頂投唔中,一開波就落後6分

你來我往剩低38秒落後8分,我地開波
牧入2分,30秒落後6分

仙道一開波扭波被帝抄,我入3分
對方開波想拖時間,比牧拍到,魚執地板球比我再射3分追和

但入嗰下剩8秒但知道對方赤木有大,拖到最後一秒開大,帝扑咗加時

到加時淨10幾秒,落後2分,我空位入多球3分,領先1分,對方光櫻入樽反領先1分,淨低6定7秒牧扭一扭射,對方赤木跳起,牧出帝王分波比我即刻開大0秒絕殺

最癲係,如果嗰一下佢係出帝王強投而唔係分波比我,就應該會比光櫻開大扑中(出嗰下光櫻叫住夫材咁飛過黎)
叫住天才咁飛過黎#
你雷人
要贏個陣就對面勁到死
要輸個陣對面流川1段都唔識扑
我已經冇偷冇板冇扑
淨係傳波/鳩頂投鳩一段
一場都拎到十幾分
用安田射3分
真係好on9
冇偷波既植草都贏到波
要輸真係幾難
1v1對電腦無限加時就可以啦
唯有係咁
咩rank黎?
對面咁既陣都輸
仙道仲要牧面前突破
而家衰過日明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞