[AN/IOS] Divine Gate [1] LIHKG開張大吉

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
又一隻
水隊都冇位入除非再醒 水攻*3.0 打番水神臉
否則都係廢產
( Show Blocked User - Testarossa )
( Show Blocked User - Testarossa )

今次咁易
(Show Blocked User - 水喉線)

抽喇你
今次咁易

好重課
今次咁易

好重課

小薯連link既材料都冇

btw今次dx卡有娜娜抽

姐係你抽到啦

姐係你抽到啦

抽鬼到

姐係你抽到啦

抽鬼到

邊到睇有咩抽?

姐係你抽到啦

抽鬼到

邊到睇有咩抽?

https://divine.gungho.jp/member/event/metabon/city/scratch_card.html
課左2 PACK, 有一隻光新限, 同一隻暗巫女, 其他全部舊+唔係限+金

課左2 PACK, 有一隻光新限, 同一隻暗巫女, 其他全部舊+唔係限+金

同我差唔多

同我差唔多

你今次幾多pack呀?

同我差唔多

你今次幾多pack呀?

同你一樣2 packs

[img]https://images.plurk.com/7a8wdfXft0TjgsZ1v8QE.jpg[img]

同我差唔多

你今次幾多pack呀?

同你一樣2 packs

你仲課唔課?

你今次幾多pack呀?

同你一樣2 packs

你仲課唔課?

我想課啊,有冇網上買itunes card介紹

你今次幾多pack呀?

同你一樣2 packs

你仲課唔課?

淘寶好多, 我都係淘寶買之嘛

你仲課唔課?

淘寶用唔用到香港信用卡比錢?
我之前喺淘寶買online game點數,佢話冇實體既野用唔到香港信用卡

你仲課唔課?

我之前喺淘寶買online game點數,佢話冇實體既野用唔到香港信用卡

咁我就唔多清楚, 我係大陸有銀行戶口直接俾人仔的
依家乜都打唔贏好頹

咁我就唔多清楚, 我係大陸有銀行戶口直接俾人仔的

咁你課先喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞