[AN/IOS] Divine Gate [1] LIHKG開張大吉

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
無野啦,數下數下數到啦
無野啦,數下數下數到啦

邊5隻
無野啦,數下數下數到啦

邊5隻

神才,始祖,龍帝,聖者同無聖人
無野啦,數下數下數到啦

邊5隻

一隻都冇
無野啦,數下數下數到啦

邊5隻

一隻都冇

x2

呢隊真係好過癮,完全殘廢餐
遲d全部link隻征服神先
我又po下先 等佢再醒 希望非剋屬有15億一下

其實係連續3下21億
不過就咁睇
紅煉帝完全係唔夠妖精d傷害黎
真限?

其實係連續3下21億

無辦法,我冇大絕望,唯有輸出補救
我果度除左EMT三千萬一下之外其他都下下四億
光老母就有五下八億,遲下全部link哂既,計總輸出應該高d
不過控制唔到boots
愛精應該有排先再醒,劇情又唔見佢
佢能力咁強官方好難諗點強化

其實係連續3下21億

我呢隊隻十香轉東從bb再加一隻無聖人應該都同你一樣打到廿億,不過爆cost試唔到

其實係連續3下21億

我呢隊隻十香轉東從bb再加一隻無聖人應該都同你一樣打到廿億,不過爆cost試唔到

屌,當我冇講過

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

是咪好爽
小薯點討論

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

是咪好爽

爽就爽,不過用模擬器計完,總攻擊都係上面隊殘廢餐大力d,總攻擊百幾億

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

是咪好爽

爽就爽,不過用模擬器計完,總攻擊都係上面隊殘廢餐大力d,總攻擊百幾億

我果隊應該唔止百幾億 如果全link征服嘅話 不過 血量同壁壘都要link 考慮到先制嘅問題
我想問點解追想VVA一直唔返出

咩啊,咪出左一次lo

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

是咪好爽

我果隊應該唔止百幾億 如果全link征服嘅話 不過 血量同壁壘都要link 考慮到先制嘅問題

果喲到時要先換咩,反正而家素材唔休打
如果玩大喲東從/十香轉聖魔王,愛精bb一下應該上到23億

其實係連續3下21億

屌,當我冇講過

呢幅影得好d

是咪好爽

果喲到時要先換咩,反正而家素材唔休打
如果玩大喲東從/十香轉聖魔王,愛精bb一下應該上到23億

上限係21億
因為我打出黎 唔爆係21 爆左都係21

任打架喎

作者終於抽中,求仁得仁
【YouTube】運営開始1234日突破記念イベントのご紹介!!
youtu.be/O7yaxHX23_4

送vva
【YouTube】運営開始1234日突破記念イベントのご紹介!!
http://youtu.be/O7yaxHX23_4

送vva

公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞