令狐沖對小龍女 邊個贏?

83 回覆
36 Like 84 Dislike
令狐沖九劍專攻弱點
但玉女劍係無弱點
要破只有快過佢或者內力硬爆
但令狐沖都唔似做得到

令狐沖
小龍女
但未計令狐有吸星
唔知對小龍女有冇用
小龍女有吸精
令狐沖潮文
講真金庸14本天書之中,令狐沖一定最屈 依家美國國防部都係參考令狐沖招破箭式製造愛國者導彈防禦系統 講降龍18掌佢又話有破掌式 講玄鐵劍佢又話有破劍式 講內力佢又話有破氣式 講鷹眼佢又話有破箭式 講ironman佢又話有吸星吸哂佢D能源

講x博士佢又話令狐沖冇招冇式X博士都讀唔到佢心

如果你以為磁力王應該贏既話,SORRY,你應該重睇一次笑傲江湖 根本冇得贏,你搵金屬掉令狐沖佢有破箭式 你開槍射佢佢都有破箭式 核彈佢都有破箭式 近戰佢有吸星, 一掂到你就玩完 仲有你冇以為生化武器可以搞掂佢,佢有易筋徑backup,一轉身咩毒都排哂出黎。

咁你話襯令狐沖沖緊涼冇劍個時偷襲佢就OK,錯!!!! 令狐沖既外掛易根經練到登峰造極,應該有模枋掃地憎既身法同氣場等等 古時都係靠佢既氣場保護大家免受台風襲擊 李氏力場都係佢既弱化版

令狐沖係唯一一個可以係20世紀生存既劍客,神盾局都發明緊時光機,番去古代搵令狐沖加入avengers 超級撒亞人孫悟空都要行埋一邊

以後講邊個最好打post除左行運超人,叮噹,孫悟空,仲可以加埋令狐沖
玉女劍係無弱點, 但小龍女唔係處有缺點呢
講真金庸14本天書之中,令狐沖一定最屈 依家美國國防部都係參考令狐沖招破箭式製造愛國者導彈防禦系統 講降龍18掌佢又話有破掌式 講玄鐵劍佢又話有破劍式 講內力佢又話有破氣式 講鷹眼佢又話有破箭式 講ironman佢又話有吸星吸哂佢D能源

講x博士佢又話令狐沖冇招冇式X博士都讀唔到佢心

如果你以為磁力王應該贏既話,SORRY,你應該重睇一次笑傲江湖 根本冇得贏,你搵金屬掉令狐沖佢有破箭式 你開槍射佢佢都有破箭式 核彈佢都有破箭式 近戰佢有吸星, 一掂到你就玩完 仲有你冇以為生化武器可以搞掂佢,佢有易筋徑backup,一轉身咩毒都排哂出黎。

咁你話襯令狐沖沖緊涼冇劍個時偷襲佢就OK,錯!!!! 令狐沖既外掛易根經練到登峰造極,應該有模枋掃地憎既身法同氣場等等 古時都係靠佢既氣場保護大家免受台風襲擊 李氏力場都係佢既弱化版

令狐沖係唯一一個可以係20世紀生存既劍客,神盾局都發明緊時光機,番去古代搵令狐沖加入avengers 超級撒亞人孫悟空都要行埋一邊

以後講邊個最好打post除左行運超人,叮噹,孫悟空,仲可以加埋令狐沖
獨孤好似都係好撚快架wor
新潮文
新會然
小龍女唔係處而件事
係楊過嘅弱點

如果令狐沖同楊過打打下
然後係佢耳邊細細聲講
原來你條女唔係處

楊過頓時崩潰,倒地痛哭大叫
:”唔係真架”
楊過一早知喇
痴線佬
入金庸post就係等睇潮文
龍女雙劍
獨孤單劍
邊個快?
尹志平贏
弱點師
理論上小龍女速度應該同東方不敗差唔多
內力就唔知

所以睇下邊個時期既令狐

如果書末後既令狐 易筋+吸星 略等於北冥神功
內力質素黎講係金書最top個堆
應該令狐6 龍女4

如果唔計大後期令狐
龍女7 令狐3
令狐性格唔似會週圍吸內力
易筋本身對內力提升又冇九陽九陰效果咁勁
所以書尾令狐內力應該冇想像中咁強
次次出黯然銷魂掌都諗起姑姑隻豬冇左。
睇咗5次神雕俠侶邊句有講到玉女劍法無弱點
佢本身內力 係不戒 桃谷六仙+平一指
岳不群 同 黑白子 全部
仲有幾個二三流好手既內力
基本上個量已經係笑傲第一
而質素黎講 易筋經 係同 北冥真氣 九陰九陽 神照 少林內功 都係屬於金書最高level 個堆武功黎

倚天有講 九陽 同 少林內功練到極致本質上已經係差唔多

再加上令狐沖食左一堆補品 就算佢冇再吸其他人既武功 理論上都係金書最top個批人黎 但實際上去唔去到五絕/張無忌level 就要睇佢悟性同後尾有冇勤練功

但同小龍女比 我覺得一定勝過小龍女既 (純內力)
龍女左右互搏玉女素心劍+全真劍法
互補破綻咪冇弱點囉
重睇第6次喇你
講可以咁講
但睇到尾都唔覺得令狐沖有任何內力表現
我理解係佢吸嗰啲人去到其他年代可能只係路人水平
易筋我覺得佢唔會勤練只係搞掂咗反噬就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞